Zvezdniki, ki so skregani s higieno ...

Zvezdniki, ki so skregani s higieno ... (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
2. 1. 2018

Nekateri zvezdniki slovijo po tem, da ne dajo veliko na higieno. In to taki, za katerimi vzdihujejo oboževalci po vsem svetu ...

Brad Pitt je zagotovo eden najbolj zaželenih moških na svetu. Verjetno pa niste vedeli, da si pazduhe raje briše z vlažilnimi robčki, kot pa da bi se umil z vodo. Poleg tega je nekoč izjavil, da enostavno nima časa, da bi se pogosto prhal. Zadnje čase se na veliko piše, da naj bi lepi Brad bil na novo zaljubljen, in to v stanovsko kolegico Jennifer Lawrence. Tudi ona ima bolj čudne higienske navade. Igralec Liam Hemsworth je dejal, da je med snemanjem filma, v katerem sta igrala skupaj, namerno jedla čebulo in tuno. In seveda si ni umila zob. "Jennifer je moja najboljša prijateljica, samo je bilo pa res zelo neprijetno se z njo poljubljati," je pozneje izjavil Liam.

So ljudje, ki ne marajo uporabljati dezodoranta. Očitno je med njimi igralec Matthew MacConaughey. Nekoč je tako zelo smrdel, da mu je igralka Kate Hudson šla kupit dezodorant. Sam pa pravi, da je ženskam všeč naravni moški vonj.

Ko sta Johnny Depp in Angelina Jolie igrala skupaj, je moral on pred sceno poljubljanja usta sprati z ustno vodico in mentolom. Igralec je namreč znan po slabi osebni higieni. Sam pravi, da umivanje ni najpomembnejša stvar v življenju. Ima tudi zelo slab zadah, pa čeprav naj ne bi več kadil.

Russell Crowe naj bi se na daleč izogibal uporabi dezodorantov, šamponov in gelov za prhanje. Med snemanji filmov pa naj se skorajda ne bi prhal, zlasti kadar se želi poistovetiti z likom, ki ga igra. Soigralci pravijo, da smrdi iz dneva v dan. Na raznih prireditvah kolegi bojda nočejo sedeti ob njem zaradi neprijetnega vonja.

Zvezdniki skregani s higieno

Kritikam, da zaudarja, se ni mogla izogniti niti Jennifer Aniston, za katero pravijo, da naj bi imela grozen zadah iz ust, in to zaradi kave. To pravijo igralci, kot so Alec Baldwin in Jason Bateman.

Tudi seks ikona Marilyn Monroe naj bi imela kar grozen vonj. Pravijo, da je nenehno prdela in se skoraj nikoli ni kopala. Clark Gable, ki je bil obseden s čistočo, je bil zelo nervozen, kadar je moral igrati z njo.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia