To vas bo zanimalo: zvezdniki, ki v seksu ne blestijo!

12. 9. 2017 | Vir: Nova
Deli
To vas bo zanimalo: zvezdniki, ki v seksu ne blestijo! (foto: Profimedia)
Profimedia

O zvezdnikih nas po navadi zanima vse, kaj počnejo, kako živijo, kaj jedo, kje počitnikujejo in mogoče še najbolj, kako seksajo. No, če se zamerijo bivšim, lahko kaj hitro v javnost pricurljajo novice, ki jih niso najbolj veseli ...

To se je zgodilo na primer tudi s Hughom Hefnerjem (91), ustanoviteljem Playboya, ko je njegova bivša zaročenka povedala, da ima Hugh velike težave s samozavestjo. "Nikoli me ni vzburil, seks z njim pa traja borih nekaj minut," zatrjuje lepotica. Res pa je, da je bila z njim, ko je bil že zelo v letih, vprašanje je, kakšen je bil v mladosti. Zanimivo je tudi, da nekdanji fant Paris Hilton (36) Nick Carter o njej nima lepih besed, ko gre za seks. Zatrjuje namreč, da se je drogirala in pila alkohol, kar naj bi zelo vplivalo na njene posteljne spretnosti.

Eden največjih zapeljivcev v svetu filma je zagotovo igralec Colin Farrell (41). A kaj ko se baje ne more ravno pohvaliti kot eden boljših ljubimcev. Ena izmed njegovih bivših deklet je dejala, da z njim v postelji ni nič in da ženske menja prav zaradi tega, ne pa zato, ker bi bil tako noro dober ljubimec. No, pevcu Justinu Bieberju (23) niti ne moremo zameriti, da je dokaj sebičen ljubimec, saj je še zelo mlad. Ena od njegovih ljubimk je dejala, da sam od dekleta pričakuje veliko, v zameno pa ne ponudi ničesar. Uboga Katy Perry tudi ne slovi kot vroča ljubimka, čeprav velja za eno bolj vročih zvezdnic. Didžej Diplo, eden njenih bivših fantov, pravi celo, da se seksa z njo niti ne spomni. Njen nekdanji soprog Russell Brand (42) pa zatrjuje, da je bila bolj ali manj nezainteresirana v postelji.

Ali si sploh lahko predstavljate, da je igralec Bradley Cooper (42) skupaj z eno najlepših žensk na svetu, Irino Shayk (31), v postelji bolj slab ljubimec? Težko, kajne? To je povedala njegova bivša, Jennifer Lawrence, neka druga pa je nekoč omenila, da je zelo nadležno, ko nekaj po tiho govori s francoskim naglasom. Prepričan naj bi bil namreč, da je to zelo romantično. Pevka Taylor Swift pa naj bi bila za seks dokaj nezainteresirana, najraje se bojda samo poljublja. Zaradi tega nobeden z njo ne zdrži prav dolgo. Raper Drake, ki je zapeljal pevko Rihanno, bi moral biti zelo vroč ljubimec, a kaj ko naj ne bi bilo povsem tako. Med seksom naj bi bil zelo skoncentriran nase in na videz, nenehno naj bi se tui ogledoval v ogledalu. No, poleg tega, da je zelo zagledan vase, naj bi imel tudi majhen penis.

Besedilo: Sandra Bratuša

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec