Zvezdniki, ki v zrelih letih nadvse uživajo v očetovstvu!

Zvezdniki, ki v zrelih letih nadvse uživajo v očetovstvu! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
9. 6. 2018

Življenje danes teče drugače kot nekoč in za petdeseta leta pravijo, da so nova trideseta. Ni čudno, da se številni odločijo za otroke tudi v tej dobi. In med moškimi je kar nekaj zvezdnikov.

Alec Baldwin (59 let)

Igralec ima iz zakona z igralko Kim Basinger že 29-letno hčerko. Leta 2012 se je še enkrat poročil in zelo hitro dobil še tri otroke, hčerko Carmen leta 2013, sina Rafaela leta 2015 in Lea leta 2016, zdaj pa imata še novorojenčka. A zdi se, kot da se par tu še ni ustavil in bo imel še otrok.

Michael Douglas (73 let)

Iz prvega zakona ima Michael sina Camerona (38 let), pozneje pa je z drugo soprogo, igralko Catherine Zeta-Jones (48 let), leta 2000 dobil sina Dylana in leta 2003 hčerko Carys. Danes priznava, da nikoli ni mislil, da bo na stara leta tako zelo užival v očetovstvu.

Uživajo v očetovstvu

Paul McCartney (75 let)

Ko je umrla njegova soproga Linda, je mislil, da ne bo nikoli več ljubil. A prišla je Heather Mills, s katero je pozneje, leta 2002, dobil hčerko Beatrice. Takrat je imel glasbenik 61 let. Z Lindo ima od prej štiri otroke, med njimi znano oblikovalko Stello McCartney (46 let).

Uživajo v očetovstvu

Kevin Costner (62 let)

Igralec Kevin Costner je zagotovo eden bolj plodnih v Hollywoodu, saj ima kar sedem otrok. Ko se je leta 2004 poročil s soprogo Christine, je že bil oče štirim otrokom iz prejšnjih zvez: Anne (33 let), Lily (31 let), Joeja (29 let) in Liama (20 let). No, s Christine pa ima še tri otroke, Caydena (10 let), Hayesa (8 let) in Grace (7 let).

Uživajo v očetovstvu

Jeff Goldblum (65 let)

Igralec je sicer očka 11-mesečnemu sinu Riverju Joeju ter dve in pol leti staremu Charlieju Oceanu. Oba sinova ima s soprogo Emilie Livingstone (35 let), ki je kanadska gimnastičarka in plesalka. Igralec pravi, da se v vlogi očeta počuti odlično in da mu energije za igranje z njimi ne zmanjka.

Uživajo v očetovstvu

Billy Joel (63 let)

Pevec sicer že ima odraslo hčerko s Christie Brinkley, Alexo Ray (32 let), je pa še enega otroka dobil z drugo soprogo, Alexis. Leta 2015 sta postala srečna starša deklici Delli Rose.

Uživajo v očetovstvu

Elton John (70)

Britanski glasbenik Elton John je postal oče šele po 60. letu. Danes ima šestletnega Zacharyja in štiriletnega Eliajahna. Pravi, da je očetovstvo najboljša stvar na svetu, saj nisi več v prvem planu. Žal mu je le, da ni mlajši, sicer bi imel še najmanj tri otroke.

Uživajo v očetovstvu

Foto: Profimedia