Zvezdniki pri nakitu ne varčujejo

12. 12. 2018 | Vir: Lady
Deli
Zvezdniki pri nakitu ne varčujejo (foto: Profimedia)
Profimedia

Moški se navadno znajde v težavah, ko mora za svojo izbranko kupiti zaročni prstan. 

No, zvezdnikom je vseeno nekoliko lažje, saj jim ni treba gledati na ceno … Vseeno pa so nekateri bolj skromni od drugih.

J. Lo (49 let) se je že večkrat zaročila in tudi poročila. Eden od zaročencev, igralec Ben Affleck (46 let), ji je podaril prstan s 6,1-karatnim rožnatim diamantom. Leta 2012 so ga ocenili na okoli milijon evrov.

Vojvodinja Kate (36 let) je dobila zaročni prstan, ki nima cene. Nekoč ga je nosila princesa Diana, spada pa med kraljevi nakit. Podaril ji ga je princ William (36 let). V sredini je velik safir, okoli pa 14 manjših diamantov. vdelanih v 18-karatno zlato.

Nekdanji soprog Kim Kardashian (38 let) Kris Humphries (33 let), s katerim je bila poročena 72 dni, ločitev pa se je potem vlekla dve leti, je zaročni prstan, vreden dva milijona evrov, obdržala, ker ji je bil tako zelo všeč.

Lepotica Paris Hilton (37 let), ki se je razšla s Chrisom Zylko (33 let), mu ne želi vrniti dragocenega prstana. Zanj je odštel dva milijona evrov.

Raper Jay Z (48 let) je želel svojo izvoljenko Beyoncé (37 let) očarati z najdražjim prstanom, kar jih je lahko našel. Odločil se je za prstan z 20-karatnim diamantom, za katerega je odštel štiri milijone evrov.

Dokaj skromen prstan je dobila nekdanja pevka skupine Spice Girls, Victoria Beckham (44 let). David je zanj namreč odštel le 50 tisoč evrov. A njun zakon traja že
20 let.

Igralec Olivier Martinez (52 let) si je za Halle Berry (52 let) omislil zaročni prstan s štirikaratnim svetlo zelenim smaragdom. Zanj je odštel okoli 100 tisoč evrov. Poročena sta bila tri leta.

Igralec Michael Douglas je za zaročni prstan za svojo Catherine Zeta-Jones (49 let) porabil okoli milijon evrov, diamant ima 10 karatov, okoli pa je še 28 manjših.

Predsednik Amerike Donald Trump (72 let) je svoji izbranki Melanii (48 let) podaril zaročni prstan z diamanti, ki je bil takrat vreden milijon evrov in pol.

Igralec Brad Pitt (54 let) se je za svojo Angelino (43 let) zelo potrudil. Sam je sodeloval pri nastajanju zaročnega prstana, ki ga je izdelal Robert Procop, zlatar na Beverly Hillsu. Njegova cena pa je bila 'samo' okoli 200 tisoč evrov.

Nekdanji ameriški predsednik John. F. Kennedy je svoji izbranki podaril zaročni prstan z zelenim smaragdom v sredini in manjšimi diamanti okoli njega, ki je bil vreden kar osem milijonov dolarjev.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia