Zvezdniki radi zapravljajo velike vsote

Zvezdniki radi zapravljajo velike vsote (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
1. 3. 2019

Ko gre za darila, večina zvezdnikov ne gleda na denar, nekateri zato zapravijo vrtoglave vsote za svoje ljubljene.

David in Victoria Beckham

David Beckham (43 let) nikoli ne skopari, ko gre za darila za najdražje. Nekoč je soprogi Victorii (44 let) za valentinovo podaril ogrlico Bvlgari, za katero je odštel več kot osem milijonov dolarjev. Takrat se je govorilo, da je s tem nekdanji nogometaš reševal svoj zakon. Očitno ga je rešil, saj je par še danes poročen.

Justin Bieber in Selena Gomez

Pri njima darila očitno niso zalegla, saj par danes ni več skupaj. Justin Bieber (24 let) in Selena Gomez (26 let) sta se razšla, s tem da je on že poročen z lepo Hailey Baldwin (22 let). A ko sta bila še par, ji je Justin za valentinovo leta 2011 kupil vse tulipane, ki jih je našel v eni od cvetličarn. Bilo jih je za dva tisoč dolarjev. Kaj je letos kupil soprogi, pa ni znano.

Brad Pitt in Angelina Jolie

Brad Pitt (55 let) in Angelina Jolie (43 let) sta že preteklost in verjetno si nikoli več ne bosta podarjala daril, še najmanj za valentinovo. Ko sta še bila zaljubljena, pa je ona svojemu takratnemu soprogu kupila oljko, staro kar 200 let. Zanjo je odštela kar 12 tisoč funtov. Kupila pa mu je tudi otok za devet milijonov dolarjev.

Jay Z in Beyoncé

Tudi pevka Beyoncé (37 let) je nekoč dobila prav posebno darilo od soproga Jay Z-ja. Svojo ljubezen ji je leta 2009 na valentinovo dokazal s tem, da ji je za 25 tisoč dolarjev kupil zlat ovitek za mobilnik.

Kanye in Kim Kardashian

Ko gre za pretirano zapravljanje za darila, potem ne moremo mimo para Kanye West in Kim Kardashian. Leta 2013 ji je v imenu ljubezni podaril zapestnico Panthere de Cartier, za katero je odštel okoli 100 tisoč dolarjev.

Jennifer Lopez in Marc Anthony

Ko je Jennifer Lopez (49 let) rodila dvojčka Emmo in Maxa, ji je takratni soprog Marc Anthony (50 let) in oče otrok podaril prekrasni rumeni diamant, vreden kar 225 tisoč funtov.

Mike Tyson in Robin Givens

Zelo razsipen je tudi boksar Mike Tyson (52 let), ki je nekoč svoji takratni soprogi Robin Givens (54 let) kupil veliko kad, prevlečeno s 24-karatnim zlatom. Zanjo je odštel kar neverjetna dva milijona dolarjev. Pozneje je kad menda prodal nekemu angleškemu milijonarju.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia