Zvezdniki serije Polna hiša ponovno skupaj

Polna hiša (foto: Profimedia) Profimedia
29. 1. 2014

John Stamos, Bob Saget in Dave Coulier so se skoraj 20 let po koncu snemanja nekoč izredno priljubljene humoristične serije Polna hiša ponovno zbrali in skupaj nastopili pred kamerami.

Sveto trojico iz serije Polna hiša so angažirali, da posname reklamo za sadne jogurte.

Televizijski oglas bodo predvajali med premori največjega športnega dogodka v Ameriki, Super Bowla oziroma finala v ameriškem nogometu, ki bo na sporedu 2. februarja. Napovednik za humoristično reklamo, v katerem John je sadni jogurt, medtem ko gleda tekmo s svojima prijateljema, je že objavljen.

Ob tem pa velja poudariti, da se po koncu snemanja priljubljene humoristične serije Danny, Joey in Jesse tokrat niso prvič skupaj znašli pred kamerami. Zbrali so se namreč že leta 2012, ko so proslavili 25-letnico začetka snemanja serije Polna hiša, ki so jo snemali med letoma 1987 in 1995.

V osmih sezonah smo si lahko ogledali kar 192 epizod, prav svojima vlogama v tej seriji pa se za svetovno prepoznavnost in slavo lahko zahvalita sloviti dvojčici Mary-Kate in Ashley Olsen, ki se še vedno redno pojavljata v medijih. Tega pa ne moremo trditi za moški del zasedbe serije Polna hiša.

Kaj danes počnejo 50-letni John Stamos, 57-letni Bob Saget in 54-letni Dave Coulier?

John si kruh še vedno služi kot igralec, predvsem v televizijskih serijah, leta 2005 pa se je po sedmih letih zakona ločil od igralke in modela Rebecce Romijn.

Bob, ki je dejaven kot igralec, stand up komik in televizijski voditelj, je v 15-letnem zakonu s Sherri Kramer, od katere se je ločil leta 1997, postal ponosni očka treh otrok.

Hokejski navdušenec Dave je prav tako še vedno dejaven v svetu šovbiznisa. Dela kot igralec, stand up komik in televizijski voditelj, v prostem času pa rad pilotira svoje letalo. Med letoma 1990 in 1992 je bil poročen z igralko in modelom Jayne Modean in ima danes 23-letnega sina Luca. Po ločitvi od Jayne je bil nekaj časa v razmerju s slovito kanadsko pevko Alanis Morissette.

Mimogrede, za zdaj še ni znano, koliko so igralci zaslužili za snemanje omenjenega oglasa, a upravičeno lahko domnevamo, da gre za veliko vsoto.