Zvezdniki v lovu za - bučami!

Zvezdniki v lovu za  - bučami! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
28. 10. 2017

Noč čarovnic ali Halloween, kot ga imenujejo v ZDA, je vsako leto 31. oktobra. A zvezdniki se nanj pripravljajo že ves mesec prej, in sicer tako, da svoje domove v tem obdobju krasijo z bučami. Mi smo jih ujeli pri nabiranju teh ...

  1. Zvezdnice serije Flip or Flop Christina El Moussa se je po buče odpravila v prijetni družbi. S seboj na bučna polja je namreč vzela svoja otroka – hčerko Taylor in sina Braydena, s katerima je nabrala kar nekaj buč, ki bodo lepo krasile njihov dom.

Zvezdniki v lovu za bučami

Igralka Jennifer Garner se je prav tako po buče odpravila na bučna polja. S seboj pa je vzela tudi otroke, ki so se ob nabiranju buč neizmerno zabavali. Potem ko so prtljažnik avtomobila skoraj do vrha napolnili z bučami, pa jih je ponosna mamica peljala še na sladoled.

Zvezdniki v lovu za bučami

Igralka Tori Spelling je svojim petim otrokom privoščila zabavno popoldne na bučnem polju. Vesela družba si je tam nabrala za cel prtljažnik buč, vzeli pa so si tudi čas za poziranje fotografom. Priznati je treba, da so prav luštni, kajne?

Zvezdniki v lovu za bučami

Tudi igralka Naya Rivera se je po buče odpravila na bučna polja, družbo pri tem pa sta ji delala dveletni sin Josie in nekdanji partner Ryan. Čeprav si je želela, da bi buče nabirali vsi skupaj, se to ni zgodilo, saj je malčka vse zanimalo bolj kot to. Zato je Naya buče nabrala sama, očka pa je medtem zabaval energičnega malčka, ki je tekel zdaj sem, zdaj tja in mu kravžljal živčke.

Zvezdniki v lovu za bučami

Igralka Halle Berry ni imela časa, da bi buče nabirala na bučnih poljih, zato se je ponje odpravila kar v trgovino z živili. A čeprav je imela tam na voljo celo vrsto buč, tako velikih kot tudi majhnih, se je na koncu odločila, da vzame domov le eno. Ali jo bo uporabila za okrasitev domovanja ali bo iz nje pripravila kakšen slasten obrok, pa žal ni znano.

Zvezdniki v lovu za bučami

Model in manekenka Irina Shayk je ugotovila, da bučna polja niso dobra le za nabiranje buč, temveč so tudi odlična kulisa za kakšno fotko. Zato se je med buče namestila tudi sama in s pomočjo prijateljice posnela tole fotko, ki jo je pozneje objavila na družbenih omrežjih.

Zvezdniki v lovu za bučami

Bučna polja je obiskala tudi starleta Kim Kardashian, ki je s seboj pripeljala svoja otroka – hčerko North in sina Sainta. Malčka sta v ogledovanju in izbiranju buč neznansko uživala, še bolj pa sta uživala pri spuščanju po toboganu, s katerega se je skupaj z njima večkrat spustila tudi Kim.

Zvezdniki v lovu za bučami

Igralka Brooke Shields se sicer pred nočjo čarovnic po buče običajno odpravi kar v družbi otrok. Tokrat pa je nekaj buč 'nabrala' kar na premieri svojega novega filma Daisy Winters, ki je bila v začetku oktobra v New Yorku.

Zvezdniki v lovu za bučami

No, prepričani smo, da bosta tudi ti dve buči lepo popestrili njen dom.