Zvezdniški pari, ki v javnosti nikakor niso mogli doseči priljubljenosti

20. 6. 2020 | Vir: Story
Deli
Zvezdniški pari, ki v javnosti nikakor niso mogli doseči priljubljenosti (foto: Foto: Topfoto/Uppa/Topfoto/Profi Topfoto/Uppa/Topfoto/Profi)
Foto: Topfoto/Uppa/Topfoto/Profi Topfoto/Uppa/Topfoto/Profi

Tako zelo občudovani, tako zelo priljubljeni. A že naslednji trenutek lahko tudi tako zelo osovraženi. Če zvezdniški pari običajno v ljudeh vzbudijo misli o pravljični romanci in ljubezenskih idealih, pa tu in tam naletimo tudi na izjeme, ki so javnosti pustile nekoliko grenak priokus. Z dobrimi razlogi, seveda.

Katie Holmes in Tom Cruise

Za Katie in Toma se je zdelo, da so celo tabloidi navijali, da bi se razšla. Trenutek, ko je Tom na šovu Oprah Winfrey manično skakal po kavču, vsekakor ni pripomogel k njegovi splošni všečnosti, ob tem pa mu marsikdo ni dokončno oprostil, da je brez večjih znakov slabe vesti Nicole Kidman zamenjal za … mlajši model? Pojavljale so se celo govorice, da mu je Katie namestila scientološka cerkev. Tudi v javnosti sta Katie in Tom vedno bila videti nekoliko – nerodno. Kot, da jima ni udobno, kadar sta drug ob drugem. Njun zakon je kljub temu trajal nekaj manj kot šest let.

Kim Basinger in Alec Baldwin

Kim Basinger in Alec Baldwin

Eden najbolj odmevnih zvezdniških parov devetdesetih. Kim in Alec sta bila na prvi pogled videti kot popoln par. A bolj kot njuno poroko in romantično sobivanje si je javnost zapomnila predvsem njuno grdo ločitev, ki je razgalila, kako slabo kombinacijo sta v resnici tvorila njena anksioznost in njegov alkoholizem. Ko je ona potem leta 2001 vložila ločitev, je Alec najprej javno tarnal, da si življenja brez Kim ne predstavlja, kmalu zatem pa ji je začel groziti, da ne bo nikoli več videla njune hčerke Ireland. Ireland je na koncu vseeno ostala s Kim, kar je aprila 2007 vodilo do Alecovega neslavnega telefonskega klica, v katerem je Ireland zabrusil, da nima 'možganov in spodobnosti človeškega bitja'. Javnost je vse skupaj spremljala z zajetno mero odpora.

Angelina Jolie in Billy-Bob Thornton

Angelina Jolie

Angelino še danes javnost označuje za 'razdiralko družin', ta njena neslavna oznaka pa se je začela kovati prav v odnosu s stanovskim kolegom Billyjem-Bobom Thorntonom. Njun odnos je zacvetel na temelju škandala, nakar je ekscentrični parček to dejstvo še tri leta posmehljivo izkazoval na vsakem koraku. Njuna skupna parada se je začela, ko je Thornton nenadno zapustil svojo takratno zaročenko Lauro Dern in nemudoma skočil v objem Angeline Jolie. Skupaj sta se potem takoj začela kazati na vseh možnih dogodkih, za vratom pa sta celo nosila majhni epruveti s krvjo drug drugega. Ko sta se nič kaj presenetljivo razšla, sta kot razlog navedla dejstvo, da Thornton ni želel imeti otrok. Jolie je potem presedlala na Brada Pitta, ki ga je zvlekla iz rok Jennifer Aniston.

Oksana Grigorieva in Mel Gibson

Mel Gibson

Nekdaj nadvse priljubljeni igralec si v zadnjih letih s svojimi sovražnimi izjavami in divjaškimi dejanji ni naredil kaj dosti uslug. Razburkalo se je tudi njegovo romantično življenje in javnost je z dvignjeno obrvjo opazovalo dogajanje v času njegove turbulentne zveze z rusko pevko in pianistko Oksano Grigorievo. Nenadno sta se razšla leta 2016, sledilo je divje obračunavanje prek medijev, v to toksično dogajanje pa je bila vsiljena tudi njuna hčerka. Oksana je po končanih sodnih poravnavah izgubila več kot 14 milijonov dolarjev od sprva obljubljenih 15 milijonov, ker je tri leta prej v intervjuju s Howardom Sternom javno govorila o nasilju v družini, saj naj bi jo Gibson udaril, s pištolo pa celo grozil njuni hčerki. Ko je v javnost pricurljal še notorični telefonski klic, v katerem Gibson manično kriči na Oksano in ji celo grozi s smrtjo, je to sprožilo dodatne sodne prepire in na koncu izsiljeno novo poravnavo, Gibson pa si je v javnosti pridelal veliko črno piko.

Pamela Anderson in Tommy Lee

Pamela Anderson

Bombastična zvezdnica serije Obalna straža in podivjani roker – le kaj gre lahko narobe? Praktično vse. Je pa zato javnost dobila kopico nič kaj skritih prepirov, izhajajoč tudi iz dejstva, da so Pamelo prijateljice, še preden sta se uradno spoznala, opozarjale, da je Tommy manijak, ki se ves čas drogira z ekstazijem, in en zelo sočen seks posnetek, ki se je za vselej zapisal med največje zvezdniške senzacije. Tako javnost kot tudi tabloidi so ju hitro začeli obravnavati kot par v najbolj ironičnem smislu, kasnejša razkritja, da je bil Tommy do Pamele tudi fizično nasilen, pa so le še vzbudila dodaten odpor.

Carmen Electra in Dennis Rodman

Carmen Electra

Novinarka neke zabavne spletne strani je nekoč zapisala, da ne razume, kako je lahko Dennis Rodman komurkoli privlačen. Na to vprašanje očitno ne zna odgovoriti niti lepotica in nekdanja zvezdnica serije Obalna straža Carmen Electra, ki je leta po prekinitvi romantične zveze z neslavnim košarkarjem tudi sama skomignila, da nima pojma, kaj jo je pritegnilo. Dodala je celo, da je bila ta zveza najslabša v njenem življenju in da jo je z vso destruktivnostjo in toksičnostjo za lep čas potisnila v zelo slabo čustveno stanje.

Madonna in Sean Penn

Madonna

Odnos, ki je iz vsakršne normalnosti iztiril že takoj na začetku in tako nemudoma postal le še gorivo za tabloide. Kraljica popa in sicer vrhunski, z oskarji nagrajeni igralec sta se ves čas prepirala, razdirala zvezo, se pobotala in se ponovno združevala, dokler po štirih letih nista dokončno obupala. Ves čas so krožile govorice o Seanovem grozovitem temperamentu in celo nasilništvu. Danes sta, menda, pobotana in gojita popolnoma funkcionalen prijateljski odnos.

Napisal: Darjo Hrib, Fotografije: Profimedia