Zvezdniški pari, ki so ostali skupaj

29. 4. 2018 | Vir: Lady
Deli
Zvezdniški pari, ki so ostali skupaj (foto: Profimedia)
Profimedia

Zvestoba do groba po hollywoodsko ...

Hugh Laurie in Jo Green – 27 let

Hugh (58 let) in Jo (62 let) sta skupaj že dolgih 27 let in njuna ljubezen je močna tako kot na začetku. "Z Jo se popolnoma dopolnjujeva in z leti si postajava vse bliže," pravi Hugh, ko ga vprašajo o tem, kakšen je njegov zakon. Par ima tri otroke.

Michael Caine in Shakira Baksh – 43 let

Ko je Michael Caine (85 let) prvič zagledal Shakiro Baksh (71 let) na neki TV-reklami, si je rekel, da je to najlepša ženska, kar jih kdaj videl. Tako ga je prevzela, da je napel vse sile, da jo je tudi v živo srečal. Očitno je tudi on njo očaral, saj njuna ljubezen traja že 43 let. Par ima hčerko.

Zvezdniški pari, ki so ostali skupaj

Samuel L. Jackson & LaTanya Richardson – 36 let

36 let je dolga doba. Samuel L. Jackson (69 let) in njegova LaTanya Richardson (68 let) priznavata, da sta imela kar nekaj vzponov in padcev. A je ljubezen premagala vse ovire in težave, tako da sta zdaj srečen par. Par ima hčerko Zoe.

Zvezdniški pari, ki so ostali skupaj

Michel Stern in Lisa Kudrow – 21 let

Ko sta se Michael Stern in Lisa Kudrow (54 let) leta 1987 spoznala, se njej ni zdelo, da bo z njim karkoli imela. Ko pa sta se nekaj let pozneje srečala na snemanju serije Prijatelji, se je med njima zaiskrilo. Še danes sta srečen par in imata 19-letnega sina.

Zvezdniški pari, ki so ostali skupaj

Foto: Profimedia

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem