Zvezdniški pari, ki so se poročili za novo leto

4. 1. 2020 | Vir: Story
Deli
Shania Twain in Frederic Thiebaud (foto: Sandbox Entertainment, Supplied By Pacificcoastnews.Com/Pacific Coast News/Profimedia)
Sandbox Entertainment, Supplied By Pacificcoastnews.Com/Pacific Coast News/Profimedia

Medtem ko večina ljudi s težavo uresniči tudi bolj lahkotne novoletne zaobljube, so si nekateri zvezdniški pari 31. december ali 1. januar izbrali kar za dan, ko so si obljubili večno zvestobo. In za nekatere med njimi se je ta praznični čas izkazal za pravi blagoslov.

Kate Hudson in Chris Robinson

Pretežni del sveta je na prehodu v leto 2000 trepetal v pričakovanju globalnega kolapsa zaradi računalniškega hrošča Y2K, kar pa nikakor ni zmotilo zvezdnice filma Almost Famous in dolgolasega rokerja Chrisa Robinsona, ki sta se na predvečer novega leta zelo analogno sprehodila do oltarja. Poročena sta ostala skoraj šest let.

Will in Jada Pinkett Smith

Will in Jada že od nekdaj obožujeta svoje mesto pod žarometi, zato sta seveda hotela, da je tudi poroka nekaj posebnega. Izbrala sta zadnji dan v letu 1997 in očitno je praznični čas blagodejno vplival na njuno zvezo. Konec letošnjega leta bosta tako praznovala že 22. obletnico uspešnega zakona.

Prince in Manuela Testolini

Prince je oboževal poroke na dneve takšnih in drugačnih praznikov. Najbrž kar pametna finta, ker si je potem precej lažje zapomniti tisto obletnico. Svojo prvo ženo je tako pred oltar peljal na valentinovo leta 1996, pet let pozneje pa se je z Manuelo Testolini poročil na predvečer novega leta 2001. Ob tragični smrti Princea leta 2017 se je razkrilo, da sta šest let, kolikor sta bila poročena, živela zelo razkošno in redno zapravljala po 50.000 dolarjev na zabavah in odprtih računih v butikih Gucci, Versace in Valentino. Sliši se veliko, a Prince je samo leta 2004 zaslužil več kot 42 milijonov dolarjev z albumom Musicology.

Shania Twain in Frederic Thiebaud

Kantri pevka Shania Twain se je s švicarskim poslovnežem Fredericom Thiebaudom poročila na prvi dan leta 2011. Dodatna zanimivost pri tej romantični zvezi pa je, da je bila prav Thiebaudova bivša žena kriva, da je razpadel prvi zakon Shanie Twain. Thiebaud je bil namreč najprej poročen s Shanaino najboljšo prijateljico, za katero pa je Thiebaud po 14 letih zakona izvedel, da ga vara – s Shaninim takratnim možem! Kakšna kombinatorika, kajne? Twainova in Thiebaud sta se pozneje v bolečini te prevare združila in odkrila, da skupaj prav lepo funkcionirata. Poročena sta še danes.

Kaley Cuoco in Ryan Sweeting

Svetlolasa lepotica iz serije Veliki pokovci in nekdanji profesionalni igralec tenisa Ryan Sweeting sta se poročila 31. decembra 2013, a njuna skupna pot ni bila rožnata. Odvisnost od tablet, nenadno predajanje nezdravi hrani in kopica prehitrih odločitev (skupaj sta se preselila že po prvem zmenku) je povzročila vnetljivo reakcijo, ki se je zaključila z ločitvijo leta 2015, Kaley pa je v intervjuju za Cosmopolitan povedala, da za to krivi njega. "Prvič sem se poročila s človekom, ki se je potem popolnoma spremenil. Tako sem takrat končala z nekom, ki ni bil oseba, ki sem jo originalno spoznala. To ni bila moja krivda – to je bila njegova krivda," je pred svojo drugo poroko povedala za Cosmopolitan leta 2018.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan