Zvezdniški pari, ki so se zdeli usojeni, a življenje je zanje izbralo drugačno pot

Zvezdniški pari, ki so se zdeli usojeni, a življenje je zanje izbralo drugačno pot (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
Vir: Story
9. 10. 2021

Ko priljubljeni zvezdniški pari prekinejo svojo romantično pot, niso strta samo njihova srca, včasih so tudi srca javnosti.

Nekatere slavne zveze so bile pri ljudeh namreč tako priljubljene, da si še danes, leta potem, ko so razpadle, številni želijo, da bi še trajale. Se strinjate, da so se naslednji zvezdniki zdeli idealni drug za drugega?

Jennifer Aniston in Brad Pitt

Eden najbolj odmevnih zvezdniških parov se je razšel leta 2005, a se je leta 2018 za ljubitelje romantičnega stika med Bradom Pittom in Jennifer Aniston pokazala iskrica upanja. Jennifer je tisto leto oznanila, da sta se z Justinom Therouxom razšla. Idealni trenutek za pobotanje, saj je bil Brad takrat ravno tako samski – z Angelino Jolie sta se ločila že leta 2016. Od takrat tabloidi vsakič, ko se znajdeta v istem časovnem pasu, upajo, da bosta vendarle spet našla skupni jezik in oživila staro ljubezen. Najbolj vroče je bilo prav letos na podelitvi nagrad SAG, ko je po svetu zaokrožila fotografija, na kateri Brad v zakulisju dogajanja drži Jennifer za roko. A dlje od tega očitno ni šlo. Kot kaže, je Jennifer dodobra zasidrala Brada v coni prijateljstva. Vsaj za zdaj.

Britney Spears in Justin Timberlake

Britney Spears

Leta 2001 so vsi najstniki, ki so imeli možnost gledati MTV ali kupiti revijo Bravo, vedeli in govorili o združenju pop princeske Britney Spears s pop princem Justinom Timberlakom. Romantična naveza dveh velikanov popularne glasbene scene se je zdela nadvse filmska. Kot da se je to moralo zgoditi, saj sta oba izhajala iz šole talentov Mickey Mouse Club, skupaj odraščala ob pop glasbi in istočasno blestela na lestvicah. Zdelo se je, da sta si usojena. Tudi njun vprašljivi smisel za modo so jima opravičili, vse dokler ni ta pravljica že čez leto dni izpuhtela, Justin Timberlake pa je nato svoje strto srce zdravil s komadom Cry Me a River. Pa tako luštna sta bila skupaj!

Lenny Kravitz in Lisa Bonet

Lisa Bonet

Spogledljivi glasbenik in nekdanja zvezdnica serije Cosbyjev šov (The Cosby Show) sta bila na pogled nadvse skladna. Gojila sta celo skupno ljubezen do tankih kitk (dredov) in hipijevskega modnega sloga. Spoznala sta se leta 1985 na koncertu skupine New Edition, leta 1987 sta se poročila, leto dni pozneje pa se jima je pridružila hčerka Zoe. “Bila sva zelo mlada in bilo je prečudovito,” se je v intervjuju leta 2013 spominjal Lenny in dodal, da sta z Liso danes najboljša prijatelja. “Kar je zanimivo, saj se je tako tudi začelo najino razmerje.” Lisa Bonet je danes sicer poročena z igralcem Jasonom Momoo.

David Arquette in Courteney Cox

Courteney Cox

Kako ljubek par sta bila ta hollywoodska zvezdnika. Nevpadljivo sta se smukala po različnih dogodkih, se zaljubljeno smehljala in hitro postala ljubljenca javnosti in tabloidov. Skupaj sta se celo pojavila v famozni strašljivki Krik (Scream). Po enajstih letih zakonske zveze sta leta 2010 šokirala z novico, da se ločujeta. In ljubka pripovedka se je končala.

Ryan Gosling in Rachel McAdams

Ryan Gosling

Eden od najbolj zaželenih predstavnikov novega Hollywooda je nešteto ženskih src ogrel prav z romantičnim filmom Beležka (The Notebook), v katerem je zaigral ob svetlolasi lepotici Rachel McAdams. Njuna filmska kemija je bila tako zelo prepričljiva, da se je realizirala tudi v resničnem svetu – in ker so ju vsi bili vajeni iz Beležke, se je ta mlada romanca zdela nekaj povsem naravnega. Zato smo navijali, da ostaneta skupaj. Vendarle ni slabše reklame za ljubezen kot to, da zaljubljencema iz enega najbolj romantičnih filmov ne uspe ostati skupaj. In žal jima res ni uspelo.

Justin Bieber in Selena Gomez

Selena Gomez

Mladiča z glasbene scene sta se morda za kaj bolj resnega našla prezgodaj, a ves čas se je zdelo, da po vseh parametrih spadata skupaj. Tudi potem, ko se je njun odnos leta 2013 dokončno razklal, so ju že leto dni pozneje pogosto videvali skupaj, vse dokler se iskrica ni ponovno zanetila leta 2016 – a spet ne za dolgo. Danes je Bieber sicer poročen z manekenko Hailey Baldwin, a številni kar ne morejo odmisliti možnosti, da je bila za mentalno zdravje Bieberja vseeno boljša izbira nekoliko bolj prizemljena in umirjena Selena.

Miranda Kerr in Orlando Bloom

Miranda Kerr

Miranda in Orlando sta bila v divjem svetu kičastega Hollywooda prav poseben par. Kljub mladosti sta delovala kot romantika stare šole. Kot tisti tip zaljubljencev, ki si še vedno pošiljata na roko napisana ljubezenska pisma, polna poetičnih, a okusnih evfemizmov. Zato smo leta 2013, le tri leta po poroki, z malce nejevolje sprejeli novico o njuni ločitvi. Še nekaj let se je potem sicer šušljalo, da sta Miranda in Orlando še vedno zaljubljena, te govorice pa so potem dokončno utihnile, ko se je Miranda leta 2017 poročila z Evanom Spiegelom, direktorjem Snapchata.

Bruce Willis in Demi Moore

Bruce Willis

Po zelo miroljubni ločitvi sta Bruce in Demi sicer ostala nadvse funkcionalna in srečna prijatelja, a legendarne igralke v objemu Ashtona Kutcherja kar nekako nismo mogli najbolje ozavestiti. Bruce in Demi sta bila svoj čas eden od najbolj odmevnih hollywoodskih parov. Po desetih letih zakonske zveze sta se potem leta 1998 ločila, pred poroko pa sta se poznala komaj tri mesece. Skupaj imata tri hčerke. Da ohranjata zavidljivo zdrav odnos, priča tudi dejstvo, da se je Demi marca 2019 udeležila Bruceovega obreda obnovitve poročnih zaobljub z njegovo aktualno ženo Emmo Heming.

Gwyneth Paltrow in Chris Martin

Oba na svoj način drugačna, oba na svoj način samosvoja, oba navdušena nad ezoteričnim, nad alternativnimi dimenzijami, nad iskanjem duše. Ko sta bila skupaj, sta se zdela nerazdružljiva, vse tja do pomladi 2014, ko sta oznanila, da se podajata na medsebojno 'zavestno odklapljanje'. Chris Martin je nato z glasbo odtaval v bolj eksperimentalne vode, Gwyneth pa je začela notorično tržno znamko Goop, pod katero med drugim ponuja sveče, ki dišijo po njenem – orgazmu. Če to ni dovolj nazorno, da sta tako zelo sinhrona v čudaškosti, naj dodamo še, da se je Chris pridružil Gwyneth na poročnem potovanju z njenim novim možem, producentom Bradom Falchukom.

Napisal: Darjo Hrib, Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story