Zvezdniški pari, ki so si privoščili ekstravagantna darila za valentinovo

<strong>Angelina Jolie in Brad Pitt</strong><br />
Pisalo se je leto 2010, ko sta se Angelina in Brad še nasmejano potepala po svetu in obračala glave kot eden najlepših parov Hollywooda. Na valentinovo tistega leta se je Angelina odločila, da Bradu ne podari parfuma, Playstationa ali dvorca na Malibuju, ampak da bo ubrala malce bolj nekonvencionalno pot obdarovanja. Kupila mu je 200 let staro oljko, ki je bila potem zasajena na vrtu njunega francoskega dvorca Miraval. Oljka simbolizira mir in dolgotrajnost, Jolie pa jo je kupila od negovalne drevesnice na jugu Francije za bajnih 20.000 dolarjev (okoli 16.500 evrov). (foto: Foto: Juan Lobas) Foto: Juan Lobas
Vir: Story
20. 2. 2021

Čokoladice, rdeče vrtnice, romantične večerje – ko veliki zvezdniki kupujejo darila za dan zaljubljencev, njihova domišljija (in denarnica) močno presega običajne izbore za valentinovo. Tu je nekaj najbolj ekstravagantnih.

Kim Kardashian in Kanye West

Kim in Kanye

Par, ki nikoli ni počel ničesar na pol, se je podobno vedel tudi do tako obstranskih zadev, kot so darila za irelevantne praznike. Na valentinovo leta 2015 je tako Kanye West takrat svoji še zelo uradni ženi Kim Kardashian kupil zapestnico Panthere De Cartier, vredno 73.000 dolarjev (okoli 60.000 evrov). Na črnem traku zapestnice je motiv panterja, okrašen z diamanti, smaragdom za oko in črnim oniksom za smrček. Kim je takrat ob fotografiji zapestnice na družbenih omrežjih zapisala: "Moj novi domači ljubljenček."

Beyonce in Jay Z

Beyonce

Eden najbolj odmevnih zvezdniških parov je bil zveza moči, slave in izjemnega premoženja. Kar se že od začetka njune skupne poti nemalokrat kaže tudi na zunaj. Poročila sta se leta 2008 in večino let, vsaj tja do tistega incidenta v dvigalu leta 2014, ko se je Jay-Z prerekal z njeno sestro Solange in se je začelo razkrivati, da veliki raper vara svojo ženo, delovala nadvse trdno. Kar sta želela kazati tudi z darili. Za valentinovo leta 2009 je Jay-Z Beyonce kupil mobilni telefon, prevlečen s platino, za katerega je odštel sočnih 25.000 dolarjev (okoli 21.000 evrov).

Angelina Jolie in Brad Pitt

Pisalo se je leto 2010, ko sta se Angelina in Brad še nasmejano potepala po svetu in obračala glave kot eden najlepših parov Hollywooda. Na valentinovo tistega leta se je Angelina odločila, da Bradu ne podari parfuma, Playstationa ali dvorca na Malibuju, ampak da bo ubrala malce bolj nekonvencionalno pot obdarovanja. Kupila mu je 200 let staro oljko, ki je bila potem zasajena na vrtu njunega francoskega dvorca Miraval. Oljka simbolizira mir in dolgotrajnost, Jolie pa jo je kupila od negovalne drevesnice na jugu Francije za bajnih 20.000 dolarjev (okoli 16.500 evrov).

Victoria in David Beckham

Victoria in David Beckham

Victoria je že kot 'spajsika' pokazala, da ima dober okus in da jo privlačijo vse lepe stvari, a tudi David je že nekajkrat pokazal, da ima izostreno oko za izdelke visoke mode. Leta 2006 je tako svoji ženi za valentinovo kupil neverjetno Buglari ogrlico, ki se je iskrila z nešteto diamanti in rdečimi rubini. Ko smo izvedeli za ceno, pa smo lahko le strmeli z odprtimi usti. Za to darilo je David namreč odštel astronomskih 8 milijonov dolarjev (zaokrožimo na 6,6 milijona evrov).

Katy Perry in Russell Brand

Katy Perry

Med kratko zakonsko zvezo, ki je trajala le sramežljivih 14 mesecev, je Katy svojemu izbrancu za valentinovo kupila bentleyja v lila barvi, izdelanega po vzoru bentleyja, kakršnega je vozil preminuli Keith Moon, bobnar angleške rokerske zasedbe The Who. Kaj se je z avtomobilom zgodilo po ločitvi, ni znano, je pa znana okvirna cena – 340.000 dolarjev oziroma okoli 280.000 evrov.

Joe Jonas in Sophie Turner

Joe Jonas

Simpatični mladi par se vede precej bolj skromno kot drugi zvezdniki. Igralka, ki smo jo vzljubili v seriji Igra prestolov (tam je nastopala kot Sansa Stark), in eden od treh bratov Jonas, ki ima poleg družinskega ansambla The Jonas Brothers še mesto pred mikrofonom v skupini DNCE, sta leta 2019 pokazala, da niso potrebni milijoni za veselo valentinovo. Jonas je namreč za takratno valentinovo svoji izbranki pripravil – rojstnodnevno zabavo! Sophie namreč praznuje rojstni dan 21. februarja, takrat pa se ji je valentinovo združilo z odlično žurko. Povabljena je bila kopica zvezdnikov A-liste, Jonas pa je na Instagramu tudi objavil utrinek in zapisal: “Moja valentinčica je dobila zabavo presenečenja, ker je najboljša.” Če ste že pozabili, kako so videti zabave, smo priložili fotografijo.

Justin Bieber in Selena Gomez

Selena Gomez

Se še spomnite, da sta Justin in Selena nekoč bila par? Oba takrat šele na koncu najstniških let, a istočasno že dovolj premožna, da so darila presegala običajne bombonjere in vrtnice. Justin je za eno od valentinovih dni sicer vstopil v cvetličarno, da bi Seleni kupil preverjeno valentinovo darilo – vrtnice, a se potem na mestu ni mogel odločiti, katera cvetlica ga v resnici najbolj prepriča, zato je na koncu kupil kar vse cvetje v cvetličarni.

Darjo Hrib // Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story