Zvezdniški pari, ki jim razlika v letih nič ne pomeni

22. 6. 2018 | Vir: Lady
Deli
Zvezdniški pari, ki jim razlika v letih nič ne pomeni (foto: Profimedia)
Profimedia

Številke jim niso pomembne, zanje šteje le ljubezen. Kar nekaj je namreč zvezdniških parov, v katerih je ženska mnogo mlajša od svojega izbranca ...

Kanadski igralec Ryan Reynolds (41 let) in stanovska kolegica Blake Lively (30 let) sta skupaj že od leta 2012. Imata dve hčerki Jame (3 leta) in Inez (1 leto). Ker sta oba igralca, vedno pazita, da ne snemata filmov v istem terminu, da je lahko vedno nekdo doma z otrokoma.

Oba sta igralca in oba zelo priljubljena. Ona je precej mlajša, saj je stara 49 let, medtem ko jih je Michael Douglas napolnil 73. Med njima je torej kar 25 let razlike, kar pa ju očitno niti malo ne moti. Imata dva otroka, Michael pa ima še enega sina od prej. Ko je Michael prvič srečal Catherine, je dejal, da bo ona mama njegovih otrok. Ni se zmotil.

Razlika v letih jim ne pomeni nič

Ameriški igralec George Clooney je Amal spoznal na neki večerji v Italiji. Ona je mednarodno priznana odvetnica in ima 40 let, George pa jih je že praznoval 57. Zaljubila sta se kljub razliki v letih in se tudi poročila v Italiji. Sad njune ljubezni sta 11-mesečna dvojčka Alexander in Ella. Družina živi v luksuzni vili v Angliji, ki je vredna kar 13 milijonov dolarjev. Njuna prva soseda je Theresa May.

Razlika v letih jim ne pomeni nič

Par je skupaj že od leta 2010, s tem, da sta vmes imela kratek premor. Lani naj bi celo vložila papirje za ločitev, a očitno sta se pobotala. Brian Austin (44 let) je sicer zvezdnik kultne serije Beverly Hills 90210 in je od svoje soproge starejši 12 let. Par ima dva otročka in zdaj zagotavljata, da so srečna družina.

Razlika v letih jim ne pomeni nič

Eden najlepših parov na sceni sta zagotovo manekenka in oblikovalka ženskih torbic Camila Alves (36 let) in hollywoodski igralec Matthew McConaughey (48 let). V zakonu so se jima rodili trije otroci, sama pa zatrjujeta, da je njuna ljubezen močna kot prvi dan. Spoznala sta se leta 2006, pet let pozneje pa sta dahnila usodni da. Družina živi v vili v Teksasu.

Razlika v letih jim ne pomeni nič

Zagotovo gre za enega najbolj vplivnih parov v zabavni industriji. Čeprav je med njima kar velika razlika v letih, saj ima Jay Z 48, Beyoncé pa 36 let, sta že dolgo skupaj in očitno jima gre zelo dobro. Imata šestletno hčerko Blue Ivy in 11-mesečna dvojčka Rumi in Sira Carterja.

Razlika v letih jim ne pomeni nič

Pisalo se je leto 2002, ko sta se na podelitvi zlatih globusov spoznala igralca Harrison Ford (78 let) in Calista Flockhart (53 let). Skupaj imata posvojeno hčerko Madison. Harrison ima vsega skupaj pet otrok še iz prejšnjih zvez.

Razlika v letih jim ne pomeni nič

Foto: Profimedia

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord