Zvezdniški recepti za odganjanje alkoholnega mačka

Vojvoda Harry (foto: Foto: Profimedia Profimedia) Foto: Profimedia Profimedia
Vir: Story
31. 10. 2021

Ko se prijetno druženje podkrepi s kozarčki tekočega poguma, lahko hitro precenimo svojo toleranco do žlahtne kapljice. Naslednje jutro potem mrzlično brskamo po spominu receptov za premagovanje utrujajočega glavobola – tu morda lahko zdaj na pomoč priskočijo kar zvezdniki. Vendarle imajo s tem precej izkušenj.

Lady Gaga: rogljički in joga

Lady Gaga

Pred časom je Lady Gaga za britanski Daily Record povedala, da se na nekoliko bolj divje zabave pripravi tako, da za zajtrk na dan popivanja (ne potem!) je – rogljičke. "Rogljički zjutraj na dan zabave so fantastični proti alkoholnemu mačku," je povedala glasbenica. "Prav tako špinačni sok, čeprav še vedno mislim, da imajo zdravilni napitki okus po stopalih. In za dan potem – joga. Da se spotim in spravim iz sebe viski od včerajšnje noči."

Gwyneth Paltrow: kopel z mehurčki

Gwyneth Paltrow

Gwyneth na svoji strani Goop ponuja nemalo takšnih in drugačnih nasvetov, med drugim pa je razkrila tudi svoj način preganjanja alkoholnega mačka. "Napolnite si kad s čim bolj vročo vodo, potem pa primešajte nekaj soli Epsom (grenka sol, op. a.) in sode bikarbone." V tem vročem zvarku se potem namakajte 20 minut, nato pa za 1 minuto skočite pod hladno prho. "Po prhanju hitro spet nazaj v vročo kad in tam počakajte, dokler se ne segrejete. Za konec pa še ena 1 minuta hladne prhe," pove Gwyneth. Naše none so temu rekle knajpanje in morda ima običajno sicer malce čudaška Gwyneth tokrat celo resnično uporaben nasvet.

Khloe Kardashian: joga

Khloe Kardashian

Dekleta iz klana Kardashian so redne gostje največjih zabav, zato so verjetno dodobra poučene tudi o preganjanju morebitnih posledic. Khloe Kardashian pravi, da sama alkoholnega mačka zdravi z jogo. Največkrat, kot pravi sama, v položaju otroka. "Ta položaj stimulira prekrvavitev limfe, kar pomaga odpravljati strupe iz telesa – torej ves tisti alkohol, ki si ga popil dan prej," je zapisala na svoji aplikaciji.

Julia Roberts: mehurčki in korenček

Julia Roberts

Legendarna hollywoodska zvezdnica je recept za preganjanje alkoholnega mačka našla v delikatnem razmerju med šampanjcem in korenčkovim sokom. "Zame deluje, če menjam med enim in drugim, dokler maček ne mine," je leta 2009 povedala za Herald Sun.

Kate Winslet: kalorična bomba

Kate Winslet

Večini precej znano rešitev ponuja 45-letna britanska igralka, ki je za The Mirror povedala, da alkoholnega mačka preganja s klobaso in sendvičem s šunko. "Spijem tudi velik kozarec pomarančnega soka in skodelico sladkanega čaja." Ta zanimiva kombinacija jo menda poživi, si jo pa privošči kar v postelji, ker menda po takšnem obroku veli odspati še kakšno kitico. Ko se zbudi, za zaključek celjenja pijanskih ran skoči še pod prho.

Princ Harry: mlečni šejk

Tudi kraljeva deteta se kdaj pa kdaj rada podkrepijo z dobro letino, a njihovi dejanski recepti za morebitne posledične glavobole niso uradni. Zato pa že lep čas krožijo govorice, da princ Harry po prekrokani noči stavi na – mlečni šejk z jagodami.

Renee Zellweger: angleški zajtrk

Renee Zellweger

Upodobila je nepozabno Bridget Jones in si kdaj pa kdaj kakšen delček njenega odštekanega obstoja privoščila tudi v resničnem življenju. Ko je treba naslednji dan prečistiti telo, pa se Renee zateče kar k tipičnemu angleškemu zajtrku: pečena jajca, bele klobasice, slanina, gobice in toast. Bridget Jones bi se strinjala s tem zdravilom.

Hugh Grant: špageti

Hugh Grant

Še en večni britanski romantik in - kolikor nam je znano njegovo zasebno življenje - tudi večni žurer. Pod pasom ima nemalo popitih meric, zato verjamemo, da pozna učinkovito zdravilo za alkoholnega mačka. Sicer smo stavili, da bo njegov predlog preprosto to, da se klin s klinom zbija, a nas je prijetno presenetil – njegov recept za zdravljenje mačka je krožnik špagetov z bolonjsko omako.

Paris Hilton: sočni hamburger

Najbolj slavna dedinja sodobne zgodovine je bila svoj čas abonent na čisto vsaki malce večji zabavi. Da ji je uspela ta izjemna frekvenca žuranja, pa je svoje občasne težave z alkoholnim mačkom zdravila na zelo enostaven način. "Priporočam velik hamburger s sirom in s krompirčkom za prilogo," je pred leti zaupala v intervjuju za Herald Sun.

Napisal: Darjo Hrib //Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story