Umetnica ličenja Doroteja Premužič bo nastopila v šovu Kim Kardashian

Umetnica ličenja Doroteja Premužič bo nastopila v šovu Kim Kardashian (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
1. 2. 2017

Le redko kdo ima možnost spoznati svetovne zvezdnike, ki se smejejo z naslovnic zvenečih revij in bleščečih reklam. Ena izmed takšnih je umetnica ličenja Doroteja Premužič, ki je pred kratkim bila v Dubaju, kjer je spoznala Kim Kardashian. Ne le to, nastopila bo tudi v njenem šovu.

Svetlolaska je pred kratkim obiskala Združene arabske emirate, kjer je združila prijetno s koristnim. "V prvi vrsti sem se v Dubaj odpravila zaradi Masterclassa Maria Dedivanoviča, to pa sem potem združila še z nekaj dnevi počitka in razvajanja," nam je zaupala Doroteja, ki se je na izobraževanju spoznala z najnovejšimi trendi na področju ličenja, pa tudi številnimi zvenečimi imeni. Po koncu so namreč gostje z VIP vstopnicami imele možnost spoznati samo zvezdnico klana Kardashian, Kim. Seveda je nekdanja Playboyeva zajčica izkoristila priložnost in s fotografijo obeležila ta trenutek, imela pa je tudi možnost spregovoriti nekaj besed z zvezdnico svetovnega formata. "Presenetila me je z izredno sproščenostjo in prijaznostjo. Ko sva se spoznali, pa me je očarala s svojo umirjenostjo in gracioznostjo. Izžareva zelo posebno energijo," nam je zaupala Doroteja, ki bo na potovanje po bližnjem vzhodu prav zagotovo ohranila prečudovite spomine: "To potovanje je bilo enostavno perfektno. S seboj domov sem odnesla ogromno znanja in novo izkušnjo, pika na i pa je, prav zagotovo lokacija. Masterclass je potekal točno v Dubaju, ki je eno izmed mojih najljubših mest na svetu."

  • Podpisala Pogodbo
    Dogajanje na dogodku so spremljale tudi kamere, saj bo tudi dubajska izkušnja del resničnostnega šova Kim Kardashian. Doroteja je tako pred začetkom tečaja morala podpisati pogodbo, s katero se je strinjala in odobrila svojo pojavo v šovu.

Nika Arsovski

Priporočamo