Vanessa Hudgens se je v zaodrju čustveno zlomila

15. 2. 2016
Deli
Vanessa Hudgens se je v zaodrju čustveno zlomila (foto: Profimedia)
Profimedia

Čeprav ji je le nekaj ur pred nastopom v priredbi slovitega muzikala Briljantina umrl oče, se je Vanessa Hudgens pojavila na odru. A očitno je svojo čustveno trdnost precenila. V zaodrju se je namreč povsem zlomila!

Le nekaj ur pred šovom Grease: Live, ki ga je v živo prenašala ameriška televizijska postaja Fox, je simpatična 27-letnica, ki se je najbolj spominjamo po vlogi Gabrielle Montez v Disneyjevih romantičnih filmih Srednješolski muzikal, namreč prejela zelo žalostno novico – njen oče Gregory Hudgens je v noči s sobote na nedeljo umrl za rakom.

Kljub družinski tragediji se je v kalifornijskem Salinasu rojena zvezdnica, ki ima še mlajšo sestro, igralko Stello Hudgens, odločila, da bo nastopila v omenjeni priredbi slovitega muzikala Briljantina.

"Predstavljajte si, da imate dan, kakršnega je imela Vanessa Hudgens, in da takole nastopite. Kakšna močna ženska. Ona je moja nova junakinja," je po koncu muzikala na Twitterju napisal njen kolega Mario Lopez.

Pozneje, ko je prišla v zaodrje, pa je bila situacija vendarle nekoliko drugačna. Ko je popustil adrenalin, je pod hudim pritiskom namreč popustila tudi lepotica ter se končno predala svojim čustvom.

Preberite več na Cosmopolitan.si