Je Alina Kabayeva velika skrita ljubezen Vladimirja Putina?

Je Alina Kabayeva velika skrita ljubezen Vladimirja Putina? (foto: profimedia) profimedia
20. 12. 2014

Po letih ugibanja in celo govoric o morebitni vnovični poroki sicer uradno samskega ruskega predsednika, 64-letnega Vladimirja Putina, nekateri tuji mediji zadnje dni pišejo, da naj bi ta zdaj končno priznal, da ljubi (in je v razmerju) z olimpijsko gimnastičarko Alino Kabeyevo.

A potem, ko smo malo brskali po pisanjih o tozadevni temi, smo naleteli zgolj na Putinovo priznanje, da 'nekoga ljubi in da ga ta ljubi nazaj' (ali pa se je kaj morda izgubilo s prevodom). V enem od teh intervjujev se Putin bolj jasno zjasni o svojem odnosu z bivšo ženo, Ljudmilo, in njunima otrokoma, s katerimi se bojda redno videvajo, čeravno bi si - še posebno z otroci - pač želel preživeti več časa.

Je torej 'oseba, ki jo ljubi, in ga ta oseba ljubi nazaj' Alina Kabeyeva ali ne, nam seveda ni dalo miru. Govorice so vsekakor preglasne, predvsem pa trdovratno vztrajne. Zato smo našli fotografijo starejšega veka, na kateri parček morda še ni bil tako zelo pozoren na svojo govorico telesa, za katero vemo, da lahko razkrije neverjetno veliko o odnosu med dvema človekoma.

Putin in Kabajeva

Prav to fotografijo smo zato poslali ekspertu za govorico telesa, Edvardu Kadiču, in pri tem nikakor ne skrivali, 'kam pes tišči svojo taco'. Skratka: so ali niso znaki, da se med tema dvema kaj napleta, in je torej prav Alina tisti 'skrivnostni nekdo', ki ga Vladimir omenja?

In kaj je povedal?

Citiramo:

"Znaki? Seveda so. :)

Na fotografiji ima Vladimir Putin rahlo zategnjen vrat, saj se mora nekako na silo 'držati nazaj', kotički njegovih ust pa so rahlo, a vendarle zmagoslavno zavihani navzgor (kar izdaja več kot zadovoljen ego). Njegova notranja občutenja razkriva še obris rdečice na licih, predvsem pa dlan, ki jo je razprto in polno položil na njeno roko.

Po drugi strani pa sem pri Kabayevi opazil zanimivo razliko v ukrivljenosti kotičkov ustnic (na eni strani se smeji, na drugi pa ne), kar nakazuje njen rahli sarkazem glede na položaj, v katerem sta se znašla, saj morata na nek način igrati formalno srečanje in se pretvarjati, kot da se ne poznata. Eden najbolj zgovornih znakov pri njej je gotovo njen polno razkrit vrat. Tega načeloma ne storimo pred nekom, ki ga ne poznamo, še manj pa na tej bližini in torej neposredno v osebnem prostoru. Njen razgaljen vrat je skratka zanesljiv znak, da mu 110% zaupa.Ta znak je še toliko bolj pomenljiv, saj ona stoji, medtem ko ji on daje nekakšno medaljo (ali priznanje), zato bi lahko mirno zadržala glavo naprej in počakala, da se situacija razvije. A tega ne naredi, saj mu polno zaupa in se ob predsedniku Rusije (!) počuti kot ob ... :)))"

Aha? No, saj ;)