Vlado Kalember: "Z mojim sinom ni nikoli dolgčas"

Vlado Kalember: "Z mojim sinom ni nikoli dolgčas" (foto: Nova press) Nova press
24. 2. 2015

Hrvaški pevec Vlado Kalember ima iz osemletnega zakona s čelistko Ano Rucner osemletnega sina Dariana.

Čeprav sta se v preteklem letu 61-letni Vlado in kar trideset let mlajša Ana ločila, sta ohranila dobre odnose. Vlado nam je zaupal, da sin ne gre po njunih glasbenih stopinjah: "Ne posluša niti moje glasbe niti glasbe svoje mame, vendar zaradi tega nisem frustriran, saj sem doumel, da to počne zaradi tega, ker razume, da je najina glasba nekaj, zaradi česar manj časa preživimo skupaj," iskreno zaupa pevec in še doda, da tudi ko je nekdo od njiju po televiziji, on tega ne želi gledati. A z malim Darianom ni nikoli dolgčas: "Pred

kratkim je imel obdobje, ko je zelo rad tekel prek 'ležečih policajev', tako da sem stal ob cesti, medtem ko je on tekal gor in dol, in to ne glede na vremenske razmere, tudi ko je deževalo, snežilo, ni bilo pomembno. Potem je imel obdobje, ko so mu bili všeč semaforji, trenutno pa je najbolj navdušen nad zvočniki. Rad jih izdeluje iz kartona ali pa mu kupim poceni zvočnike, ki jih potem on popravlja," nam še zaupa.

Ne spreglejte!

Vlado bo kmalu razveseljeval tudi slovensko občinstvo, saj bo 28. februarja na Gospodarskem razstavišču nastopil skupaj s Klapami.

Značke: Vlado Kalember

Priporočamo