Vroče Učiteljice v Romuniji posnele atraktiven videospot za novo pesem

Vroče Učiteljice v Romuniji posnele atraktiven videospot za novo pesem (foto: Bojan Trailović) Bojan Trailović
4. 8. 2015

Najbolj zaželjene in popularne učiteljice, Matea, Silvia ter Slovenka Ana poletje ponovno preživljajo delovno. Dokler večina uživa na morju, soncu in se posveča predvsem dobri zabavi ali počitku, dekleta nastopajo po celem Balkanu.

Med številnimi nastopi so našle nekaj prostega časa in odpotovale v Romunijo. Tam so več dni snemale videospot za novo pesem, katera naj bi bila, kot pravijo punce najbolj čustvena do sedaj.

Ana nam je o snemanju spota zaupala:

„Velik izziv nam je posneti nov videospot, po tako zelo uspešnem spotu Generale, ki smo ga posnele skupaj s Severino, katerega si je preko You tuba ogledalo 28 milijonov ljudi. Zato se seveda trudimo, da se tudi v novem spotu kar najbolje predstavimo. In tako smo se odpravile vse do Romunije. Kljub temu, da smo videospot dva dni snemali na ekstremno vročih temperaturah, smo se maksimalno potrudile ter komaj čakamo, da nova pesem izzide. Na snemanju je bilo zabavno ter predvsem zelo vroče. Vse kadre smo snemali na prostem, zato smo se na snemanje dobro pripravili in s seboj prinesli senčnike, kreme za sončenje ter ogromne količine vode. Ohladile smo se šele drugi dan, ko smo nekaj kadrov posnele tudi v vodi (smeh). Najprej smo imeli v planu tudi snemanje s konji, ker pa je bilo tako zelo vroče, temperature so se v senci približevale štiridesetim stopinjam, smo snemanje s konji opustili. Živali imamo zelo rade, a taki vročini konjev seveda nismo želele izpostavljati."

Poleg nastopov in snemanj pa Učiteljice pridno pripravljajo nove pesmi v glasbenem studiu Empire v Beogradu in počasi že odštevajo, koliko jih še manjka do izzida novega albuma. Učiteljice pripravljajo svoj prvi album na katerem bodo mesto seveda našli vsi njihovi dosedanji hiti, za katere sta zaslužena njihova avtorja Dušan Bačić in Bojan Dragojević: Luda kuća, Generale, Nema natrag in Brazil.

"V avgustu si bo cela ekipa privoščila deset dni pavze, hladili se bomo ob morju in hladnih coctailih", nam je še zaupala Ana.

Že takoj po odmoru pa sledijo številni nastopi, koledar deklet je zaseden že skorajda do novega leta. Konec avgusta pa se cela ekipa ponovno odpravlja na snemanje še enega videospota in sicer v Grčijo.

Foto: Bojan Trailović