Vse ljubezni Jennifer Love Hewitt!

Vse ljubezni Jennifer Love Hewitt! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 12. 2015

Igralka Jennifer Love Hewitt, ki bi se izredno rada znebila imidža pridne in ljubke punčke iz soseščine, se je morala spopasti s številnimi ljubezenskimi razočaranji, preden je spoznala pravega moškega zase.

Velike rjave oči, ljubek sramežljiv nasmešek in globok dekolte ... Le kateri moški bi se lahko uprl tem ženskim čarom? Ja, seznam moških, ki se niso mogli upreti njenim čarom, je precej dolg.

Med njimi so igralci Fred Savage, Joey Lawrence, Andrew Keegan, Will Friedle, Jason Aaron Baca, Diego Serrano, Patrick Wilson, John Cusack, Kip Pardue, Antonio Sabàto mlajši, Scott Austin, televizijski voditelj Carson Daly in glasbenika Rich Cronin ter John Mayer, šušljalo pa se je tudi o tem, da se je zapletla z igralcem Wilmerjem Valderramo in glasbenikom Enriquejem Iglesiasom.

Z naštetimi slavnimi moškimi je imela oziroma naj bi imela le kratke afere, prvo resnejšo ljubezensko zgodbo, ki je polnila medije, pa je ob koncu leta 2005 začela pisati z Rossom McCallom. S tri leta starejšim škotskim igralcem, ki ga je spoznala, ko je imel gostujočo vlogo v seriji Šepetalka duhov, je bila celo zaročena in je zelo resno načrtovala skromno ter intimno poroko z njim. Svojih načrtov pa žal ni uresničila, saj sta se med božičnimi prazniki leta 2008 razšla.

Konec razmerja jo je močno prizadel, nekoč klepetava zvezdnica, vedno polna energije, je postala tiha in nedružabna, šokirani pa so bili tudi prijatelji parčka, ki niso pričakovali, da se bo to zgodilo. Pozneje smo izvedeli, da je črto pod razmerjem potegnil Ross, ki je menda preprosto ni mogel več prenašati. Pogosto naj bi bila namreč precej muhasta in naporna, med drugim ga je menda večkrat klicala s prizorišč snemanj, mu tožila, da jo zebe in mu 'ukazovala', naj jo pride pogret.

Kakorkoli že, praznino v njenem srcu je marca 2009 zapolnil Jamie Kennedy, soigralec iz serije Šepetalka duhov, ki naj bi jo na odru kalifornijskega komedijantskega kluba Laugh Factory celo zaprosil za roko, a je njena predstavnica te govorice zanikala, kmalu pa je na Twitterju isto storil tudi Jamie. Očitno pa tudi ta devet let starejši igralec ni bil pravi zanjo, saj sta po skoraj natančno letu dni ubrala vsak svojo pot.

Sledile so govorice, da se je zabavala z Johnom Malloryjem Asherjem, nekdanjim možem Playboyevega dekleta in igralke Jenny McCarthy. Neki vir je zatrdil, da jo je osem let starejši filmski ustvarjalec neprestano zasipal s pozornostmi, da bi čim prej pozabila na Jamieja. Ali je bilo v teh govoricah kaj resnice, še danes ni znano, a dejstvo je, da tudi iz te moke ni bilo kruha.

V obdobju, ko naj bi se videvala z Johnom, se je govorilo o tem, da je 'vrgla oko' na Roberta Pattinsona, zvezdnika vampirske sage Somrak, ki je bil takrat še v razmerju s soigralko Kristen Stewart, a se Jennifer za to očitno ni zmenila. Da ji je angleški ljubljenec žensk res pri srcu, je potrdila tudi sama, ko mu je podelila nekaj komplimentov: "Njegove obrazne linije so navdušujoče! Všeč mi je tudi njegov nežni glas." Očitno pa to navdušenje ni bilo obojestransko, saj med zvezdnikoma ni preskočila ljubezenska iskrica.

Njen naslednji srčni izbranec je bil igralec, producent in režiser Alex Beh, ki ga je leta 2010 na neki večerji spoznala prek skupnih prijateljev. Kljub temu pa ga je očitno nekje polomil, saj je maja 2011 tudi ta ljubezenska zgodba doživela svoj konec, podobno kot poznejše razmerje z igralcem Jarodom Einsohnom in domnevna zveza z igralcem Colinom Egglesfieldom.

Po številnih razpadlih razmerjih pa je končno tudi Jennifer spoznala svojega princa na belem konju.

To se je zgodilo marca 2012, ko se je zaljubila v Briana Hallisaya, soigralca iz serije Seznam strank, v kateri je v letih 2012 in 2013 upodabljala Riley Parks, maserko, ki strankam ponuja 'srečen konec'.

Junija 2013 je naznanila, da sta se zaročila in da pričakujeta prvega otročka, sledila je poroka, nato pa nas je razveselilo sporočilo za javnost njenega predstavnika: "Jennifer Love Hewitt in njen soprog Brian Hallisay sta navdušena, da lahko naznanita rojstvo svoje hčerke. Autumn James Hallisay se je rodila 26. novembra."

Igralki, ki je že leta pred tem poudarjala, da si želi zasnovati družino in da je obsedena z otroki, se je torej izpolnila velika želja. Prav letos pa je Jennifer še enkrat postala mamica, 24. junija je namreč povila dečka, ki mu je nadela ime Atticus James.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Priporočamo