Will Smith v novi dokumentarni poslastici že ta vikend!

"Ko ste v vesolju 400 km nad našim planetom, ves svet vidite v povsem novi luči," pove nekdanja astronavtka Nicole Stott. Nekdanji astronavt Leland Melvin doda: "In zaradi te nove perspektive se čutite neverjetno povezani z vsemi in vsem. To je sporočilo, ki bi ga radi prinesli na naš planet." (foto: National Geographic) National Geographic
23. 3. 2018

O čudežih našega planeta – od vrele reke v Peruju, do Pozejdonke, morske trave v Jadranu, ki je najstarejša rastlina na svetu. Do tega, da imamo največjo žival na svetu – gobo z Oregona, ki je velika kar 9,6 milijonov kvadratnih metrov in še in še ...

Will razmišlja o teh vprašanjih in gledalce vodi na polnočutnem raziskovanju brez primere s pomočjo elitne skupine astronavtov, ki prispevajo svojo edinstveno perspektivo in obujajo spomine na planet, ki so ga videli od daleč. Will Smith nam bo pripovedoval »pravljico« o tistem čudnem planetu – tretjem kamnu od Sonca – Zemlji (Tista čudna krogla), ki nam omogoča življenje in kar nekaj je dokazov, ki »pravijo«, da je Zemlja precej nenavadna.

Will Smith je združil moči z režiserjem Darrenom Aronofskyjem (Črni labod) in pripravil 10-delno oddajo na National Geographicu o našem planetu Zemlja, kjer nam predstavi kako na videz nepovezani sistemi, so pravzaprav zelo povezani. Neverjetno vesoljsko brstenje na našem planetu traja že zelo dolgo, že ta podatek je izjemen. In o izjemnosti bodo zagotovo znali največ povedati astronavti – Chris Hadfield, Jeff Hoffman, Mae Jemison ..., ki so si čudežno domovanje 7,4 mio ljudi ogledali od najdlje – iz vesolja. In vse to je producent uspel združiti s superzvezdnikom Smithom in superzvezdniškimi astronavti.

Dokumentarni film so snemali na kar 195ih lokacijah. Snemali so tudi na Mednarodni vesoljski postaji. Gradivo, ki so ga naredili pa bi zadoščalo za 22-letni filmski maraton!

Značke: Will Smith

Priporočamo