Woody Allen: S Soon-Yi nama gre kot po maslu!

Woody Allen: S Soon-Yi nama gre kot po maslu! (foto: profimedia) profimedia
30. 8. 2015

Če bi danes še vedno govorila, bi svojo dolgoletno spremljevalko Mio Farrow Woody Allen danes klical tašča. Njena posvojena hčerka Soon-Yi Previn, ki je sam sicer ni uradno posvojil, je pa igral pomembno vlogo v njenem otroštvu, je danes njegova žena. Tudi Soon-Yi se je znašla v nenavadni vlogi – njeni bratje in sestre, otroci Woodyja in Mie, so hkrati postali njeni pastorki. 

S Soon-Yi sta se poročila leta 1997 v Benetkah.

Woody danes priznava, da je njun odnos bolj očetovske narave in da uživa v moči, ki mu jo v razmerju daje njegova uspešna kariera.

"Rad počnem stvari, ki jo osrečujejo, in ona rada počne, kar osrečuje mene," zatrjuje slavni režiser in dodaja: "Soon-Yi se ne spremeni v mojo sovražnico, nikoli me ne izsiljuje. Skrbi za dom in najini hčerki." Tudi njuni prijatelji so presenečeni, da romanca še traja. Woody pravi, da je za vse zaslužna razlika v letih.

"Vse ženske, s katerimi sem se zapletel, so bile približno mojih let. V razmerju s Soon-Yi pa gre vse kot po maslu. Ta neenakost, ko sem jaz veliko starejši in sem zato veliko več dosegel, prepreči vsakršen resnejši spor."

Preberite več na Lisa.si

Priporočamo