Za Zooey Deschanel je zares pestro leto!

Filmskemu producentu Jacobu Pecheniku je večno zvestobo prisegla junija letos v Teksasu, avgusta pa se jima je rodila hčerkica.   (foto: Profimedia) Profimedia
9. 10. 2015

Za Zooey Deschanel, zvezdnico priljubljene humoristične serije Novo dekle, je pestro leto. Januarja je potrdila zaroko, junija je sledila poroka, avgusta pa je prvič postala mamica

Zooey je priznala, da je bila kot deklica grda, nekoliko preobilna in neugledna, zato so jo v šoli pogosto maltretirali. Nekatera dekleta so jo zaradi tega celo pljuvala in se na vse mogoče načine trudila, da bi jo ponižala.
V seriji Novo dekle upodablja ‘odbito’ učiteljico Jessico ‘Jess’ Christopher Day, kar počne tako dobro, da si je prislužila tri nominacije za zlati globus in eno za emmyja.

Sreča v ljubezenskem življenju se ji je ponovno nasmehnila lani - srčnega izbranca Jacoba Pechenika, ki si kruh služi kot filmski producent in ki ga je le mesec dni po koncu dveletnega razmerja s scenaristom Jamiejem Lindenom spoznala na snemanju glasbene komedije Rock the Kasbah, je predstavila avgusta, ko sta se ponosno sprehodila po rdeči preprogi podelitve nagrad emmy v Los Angelesu.

Januarja letos sta sledili zaroka in naznanitev, da sta v veselem pričakovanju prvega otročka: "Presrečna sva zaradi prihoda novega člana v najino družino."

Enaindvajsetega junija se je v Teksasu zgodila skrivna poroka, avgusta pa sta postala ponosna starša, kar je potrdil tudi njen predstavnik:

"Z veseljem naznanjam, da sta Zooey Deschanel in njen mož Jacob Pechenik novopečena starša prečudovite zdrave deklice." Simpatični družinici čestitamo in želimo vse najlepše.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Priporočamo