Zac Efron - od idola najstnic do ljubljenca zrelih žensk

Zac Efron - od idola najstnic do ljubljenca zrelih žensk (foto: Profimedia) Profimedia
18. 2. 2016

Od idola najstnic do ljubljenca zrelih žensk - Zac Efron, ki v kinih v družbi legendarnega Roberta De Nira blesti v komediji Dedek uide z vajeti, je v zadnjih nekaj letih napredoval tudi kot igralec, ki ga je treba jemati še kako resno.

Ljubljenec žensk, ki naj bi med drugim ljubil težavno igralko Lindsay Lohan, manekenko Alexandro Storm in igralko ter model Lily Collins, ki je znana tudi kot hčerka izvrstnega angleškega glasbenika Phila Collinsa, se je poleti 2014 zaljubil v devet let starejšo igralko, scenaristko in didžejko Michelle Rodriguez.

Njuno razmerje je bilo na začetku videti precej resno, a sta se že po dveh mesecih razšla. Čeprav sta bila na skupnem dopustu v Italiji in nato še v Španiji, natančneje na Ibizi, videti nadvse srečna, je šlo očitno le za kratko poletno romanco.

"Zac je že na začetku vedel, da to razmerje ne bo uspelo, a mu je bila Michelle zelo všeč. Rodriguezova pa je v njem očitno iskala le tolažbo, da bi prebolela svoje nekdanje dekle Caro Delevingne," je takrat pojasnil vir.

Zac, ki sicer meni, da mora včasih med dvema človekoma preprosto narediti le 'klik', da se zaljubita, pa je že pred razmerjem z Michelle izrazil dvom, da zanj kje na svetu sploh obstaja popolna ženska.

Hkrati je poudaril, da ima slava pač tudi slabe strani in da je ena izmed njih ta, da za ljubezensko življenje preprosto ni časa: "Igralci smo stalno na poti in doživljamo neobičajne stvari. Naša služba lahko pripelje do številnih nepričakovanih preobratov. Če se neki osebi ne morem stoodstotno posvetiti, pa raje sploh ne začenjam razmerja."

Očitno je septembra 2014 vendarle ocenil, da se lahko stoodstotno posveti še neki drugi osebi, saj je od takrat v razmerju z modelom in poslovno žensko Sami Miró.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Priporočamo