Zakaj je sin Mie Farrow naredil samomor

Zakaj je sin Mie Farrow naredil samomor (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
4. 10. 2016

Igralka Mia Farrow je te dni ovita v črnino, saj je umrl njen posvojeni sin Thaddeus. Čeprav so mediji sprva poročali, da naj bi ta umrl v prometni nesreči, je resnica drugačna.

Fant je namreč storil samomor, in sicer tako da se je ustrelil. Kaj je bilo tisto, kar je fanta pripravilo do tega, žal ni znano. Sedemindvajsetletni Thaddeus je že tretji od Mijinih desetih posvojenih otrok, ki je umrl, saj je pred tem za posledicami različnih zdravstvenih težav izgubila dve posvojeni hčerki – Tam (2000) in Lark (2008). Sicer je igralka Thaddeusa prvič videla v sirotišnici v Kalkuti v Indiji in je bila takoj prepričana, da je to njen sin, zato ga je leta 1994 posvojila.

Za fantom je bilo težko otroštvo, ki ga je zaznamovalo za vse življenje. Bil je namreč paraplegik, najden pa je bil na železniški postaji, kjer se je po rokah in nogah plazil naokoli ter prosil za hrano. Po sprejemu v sirotišnico, kjer je bil privezan na posteljo, so ga drugi otroci obmetavali s kamenjem. Prav zaradi tega je bila Thaddeusova integracija v novo družino in okolje zelo zahtevna, med drugim naj bi igralko večkrat napadel, jo grizel ter vlekel za lase. Na srečo je z leti večina težav izginila, fant pa se je uspel izšolati za mehanika, v dvajsetih pa naj bi se odločil za študij kriminalistike.

Tekst: Tina Ambrožič

Priporočamo