Zakaj sta Camilla in Charles popoln par?

7. 9. 2016 | Vir: Lea
Deli
Zakaj sta Camilla in Charles popoln par? (foto: Profimedia)
Profimedia

Zanimalo jo je, zakaj so lepe, pametne in uspešne ženske, kot je bila Charlesova prva žena lady Diana, samske.

"Zdelo se je, kot da so člani kraljeve družine šli v trgovino in 'kupili' ženo za princa Charlesa. Diana je bila kot objekt, kot bi kupovali kavč," pravi McMillanova. In tudi če je bil ta 'kavč' lep in udoben, za Charlesa ni bil pravi in drugo pohištvo tudi ne. Camillo so nekoč označili za 'rotvajler ljubico' bodočega kralja. Diana pa ni bila Camilla, bili sta si povsem različni.

Camilla je očitno zelo udobna in mehka, kakršen kavč mora biti. Ne dramatizira in je potrpežljiva. Vse to, kar Diana očitno ni bila. Pa čeprav je imela tisti sramežljivi pogled.

"Pri Camilli je jasno, da je Charles izbiral s srcem," je prepričana pisateljica. "In kadar je srce v igri, leta niso ovira ..." Tudi po 20 letih ljubezen ni umrla, pa čeprav sta bila oba poročena in sta imela otroke.

"Ko gre za pravo ljubezen, to ni kot kozarec vode – tega ga popiješ in vode ni več. Je bolj kot pomlad, ki vedno znova prihaja."

Charles in Camilla sta se spoznala leta 1970 na tekmi pola. Oba sta še danes zaljubljena v konje, in to je samo ena od njunih skupnih strasti. Oba imata rada podeželsko življenje, biokmetijstvo, Škotsko in opero.

Ampak Camilla je tudi zelo diskretna, ko je s Charlesom pred 40 leti začela razmerje, o tem ni govorila niti z najboljšimi prijateljicami.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik