Zakonca Clooney pričakujeta dvojčka

Zakonca Clooney pričakujeta dvojčka (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
10. 2. 2017

Ameriški igralec George Clooney in njegova žena Amal pričakujeta dvojčka, so potrdili pri Amalini družini v Libanonu. Predvidoma junija se bo družina Clooney tako povečala za dva člana, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Že pred tem je voditeljica oddaje The Talk na ameriški televiziji CBS Julie Chen poročala o družinski sreči, kasneje pa je to potrdil tudi bližnji prijatelj Clooneyja, ameriški igralec Matt Damon.

Clooney je Damonu veselo novico sporočil že jeseni. "Skoraj sem začel jokati. Tako sem se veselil zanj," je v četrtek dejal Damon za revijo Vanity Fair. Takrat je bila Amal v osmem tednu nosečnosti.

Damon je tedaj pozval Clooneyja, da mora biti tiho, saj je bilo še prezgodaj. "Si zmešan? Ne povej nikomur. Ne poznaš pravila 12 tednov," je rekel Damon Clooneyju. Veliko bodočih staršev namreč sporoči veselo novico šele po 12. tednu nosečnosti, saj so spontani splavi v prvem trimesečju zelo pogosti.

Damon je prepričano dejal, da bosta George in Amal super starša. "Ona je super. Z njo je zadel glavni dobitek. Super starša bosta. Ti otroci imajo srečo," je Damon še povedal za Vanity Fair.

Igralec Clooney in britansko-libanonska odvetnica sta se poročila leta 2014 v Benetkah z več kot 120 gosti.