Zakonca Smith obtožena, da skrivata svojo homoseksualnost!

2. 2. 2016
Deli
Zakonca Smith obtožena, da skrivata svojo homoseksualnost! (foto: profimedia)
profimedia

V medijih je završala izjava Alexis Arquette, ki pravi, da zakonca Smith nista iskrena, ker naj bi skrivala svojo istospolno usmerjenost.

Alexis Arquette, članica slovite igralske družine in aktivistka za pra-vice skupnosti LGBT, je na Facebooku napadla tako Jado kot njenega moža Willa.

"Ko bo Jada priznala, da je lezbijka, in ko bo Will priznal, da mu je prvi zakon razpadel, ko ga je soproga zasačila med seksom z njegovim 'sponzorjem', slavnim menedžerjem Bennyjem Medino, ju bom pa poslušala," je sporočila Alexis in pojasnila, da je Will svojo prvo soprogo Sheree Zampino utišal oziroma poskrbel, da o omenjenem incidentu ni spregovorila.

To naj bi storil tako, da ji je izplačal zajetno vsoto denarja. Will se je od Sheree ločil leta 1995, z Jado pa se je poročil dve leti pozneje.

"Na snemanju filma Šest stopenj ločenosti je naredil dramo, ker je v scenariju pisalo, da mora poljubiti igralca Anthonyja Rappa. Na koncu je režiserja nagovoril, da so snemali samo njegovo zatilje, tako da se poljub pravzaprav sploh ne vidi," je napisala Alexis, ki se je rodila kot Robert.

"Homoseksualci imajo sovražnike, ki se skrivajo v omarah. Priznanje je zdrava stvar. Ali si z nami ali pa proti nam. Moraš se odločiti. Danes," je še poudarila, svoj zapis pa končala z besedami, da bi morale vse gejevske zvezde priznati svojo spolno usmerjenosti, da bi bile vzor istospolno usmerjenim mladim, ki zaradi maltretiranja v šoli razmišljajo o samomoru.

Preberite več na Cosmopolitan.si