Zaradi enega tvita Kylie Jenner Snapchat izgubil 1,7 milijarde dolarjev

Zaradi enega tvita Kylie Jenner Snapchat izgubil 1,7 milijarde dolarjev (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
23. 2. 2018

En sam tvit ameriške zvezde resničnostne televizije Kylie Jenner na račun Snapchata je v četrtek povzročil strmoglavljenje delnic te priljubljene aplikacije in družbenega omrežja, poročajo tuje tiskovne agencije.

Jennerjevo - polsestro Kim Kardashian, ki očitno postaja vplivnejša in bolj priljubljena od starejše sestre - je, tako kot še mnoge druge uporabnike, razjezila najnovejša večja posodobitev Snapchata. Na Twitterju je namreč vprašala, ali je edina, ki po posodobitvi Snapchata ne uporablja več.

Kasneje je sicer "kraljica Snapchata" tvitnila tudi, da ta ostaja njena prva ljubezen in da ga ima še vedno rada, a v vmesnem času se je na borzi že zgodil potres. Wall Street je očitno zgrabila panika, saj so delnice Snapchata izgubile skoraj osem odstotkov vrednosti oziroma približno 1,7 milijarde dolarjev. Ob koncu trgovalnega dneva so bile delnice nato na minus šest odstotkov.

Kot še dodaja nemška tiskovna agencija dpa, se prvemu možu Snapchata Evanu Spieglu ne glede na to verjetno smeji, saj so ravno v četrtek objavili, da je lani zaslužil neverjetnih 638 milijonov dolarjev, večinoma prav s trgovanjem z delnicami Snapchata.