Zaradi Mamme Mie na Vis pripotoval še Pierce Brosnan!

Zaradi Mamme Mie na Vis pripotoval še Pierce Brosnan! (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
28. 9. 2017

Slavni igralec Pierce Brosnan se je pridružil filmski ekipi na dalmatinskem otoku Visu, na katerem snemajo celovečerec "Mamma Mia! Here We Go Again".

Brosnan je v sredo ob prihodu na splitsko letališče pozdravil zbrane s simulacijo streljanja iz pištole, s čimer je spomnil na svojo vlogo najbolj znanega filmskega tajnega agenta Jamesa Bonda.

Le dan po prihodu zvezdnika Andyja Garcie je na Vis prispel tudi Brosnan. Hrvaški mediji poročajo, da je bil v družbi dolgoletne soproge Keely Shaye Smith ter izvrstno razpoložen in neobremenjen s svojo filmsko slavo. Bil je oblečen v črno obleko in imel sončna očala, navzoče na letališču pa je pozdravil "s pravim Bondovskim pozdravom", je poročal danes Jutarnji list.

Brosnan bo igral Sama Carmichaela, filmskega soproga glavne igralke Meryl Streep. Priljubljeno ameriško igralko Streepovo prav tako kmalu pričakujejo v Dalmaciji, tako kot njenega kolega Colina Firtha.

Producenti nadaljevanja filma, ki temelji na pesmih švedskega ansambla Abba, so se odločili, da bo Vis postal izmišljeni grški otok Kalokairi, na katerem poteka filmska zgodba.

Na dalmatinski otok so pred dnevi prispele tudi igralke Amanda Seyfried, Christine Baranski in Julie Walters.