Zbirka najbolj bizarnih tračev iz življenja zvezdnikov

10. 5. 2016

Koga napadajo duhovi in kdo maltretira svojega otroka s pretirano natrpanim urnikom. Da boste na tekočem z življenjem svojih najljubših zvezdnikov, smo v nadaljevanju zbrali nekaj zabavnejših iskric.

Prisega na varčne zmenke

Ker Victoria Beckham noče, da bi njen zakon z upokojenim nogometašem Davidom Beckhamom postal rutina, se trudi, da čim pogosteje hodita na zmenke. Ti zmenki pa so po novem precej drugačni, saj je modna oblikovalka uvedla zlato pravilo ― varčnost. "Odločila se je, da na zmenku ne bosta porabila več kot 50 funtov. Na ta način sta postala bolj kreativna," je pojasnil njun prijatelj in dodal, da je David včasih zapravljal na tisoče funtov za šampanjec in eksotično hrano.

Duhovi so se spravili nanjo

Rdečelasa Jessica Chastain je aktualni film Lovec: Zimska vojna snemala v Londonu, hiša, v kateri je bivala med snemanjem, pa je bila po njenih trditvah zakleta. "Ko sem šla okoli treh zjutraj spat, so luči v hiši začele utripati, potem pa so se nenadoma ugasnile. Mislila sem, da me je zadela možganska kap," je dejala 39-letnica in dodala, da je duhove prosila, naj jo pustijo pri miru, ker je utrujena.

Njena skrivnost srečnega zakona

"Danes želijo ženske imeti vse, a ne moreš imeti vsega v istem trenutku. Z Davidom sva bila srečna, ker sva se našla, ko sva oba hotela isto – mirno družinsko življenje. To je bil najpomembnejši člen najinega razmerja. V najinem zakonu ni bilo zvezd, bila sva Iman in David, osebi z odra nista imeli nič z najino ljubeznijo," je manekenka Iman pojasnila, zakaj je bil njen skoraj 24-letni zakon z žal že pokojnim glasbenikom Davidom Bowiejem tako zelo srečen.

Izdala kolega

Sophie Turner, zvezdnica serije Igra prestolov, je v pogovoru za ameriško verzijo revije za moške GQ razkrila zanimivo podrobnost o svojem soigralcu Kitu Haringtonu. "Zaradi tega, kar bom povedala, me bo ubil ... Kadar se pripravljava za rdečo preprogo, Kit več ur stoji pred ogledalom," je dejala 20-letnica in dodala, da se 29-letnik že zbudi s popolno oblikovanimi kodri, a ko gre za lepoto, zanj prav nič ni dovolj dobro.

Uči se nemško

"Med snemalnimi premori večinoma igrava igrice na mobilnem telefonu. Tom je na začetku vedno potegnil krajšo, v zadnjem obdobju pa me je že nekajkrat premagal," je Maisie Williams, zvezda serije Igra prestolov, razkrila, kako se zabava s svojim nemškim soigralcem Tomom Wlaschiho, in dodala: "Jaz njega učim, kako govoriti z britanskim naglasom, on pa mene nemške besede. Moja najljubša beseda je bahnhof (železniška postaja)."

Svojo malčico maltretirata

Balet, tečaj keramike, tai či ... Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian in raper Kanye West želita na površje izvleči ves potencial, ki se skriva v njuni hčerkici North 'Nori' West, ki bo sredi junija dopolnila komaj tri leta! Njun načrt je, da se malčica preizkusi na čim več različnih področjih, da ne bi kateri od njenih domnevno številnih talentov slučajno ostal neodkrit. Vse lepo in prav, če ne bi slavna zakonca, ki sta si večno zvestobo obljubila maja 2014 v Firencah, močno pretiravala z urnikom, ki sta si ga zamislila za svojega 'popolnega otročka'. Vsakdanjik njune hčerkice je namreč tako nabit s številnimi aktivnostmi, da bi namučil tudi marsikaterega odraslega.

Priporočamo