Zbirka najbolj zanimivih tračev iz življenja zvezdnikov

19. 2. 2016

Njihova življenja se od daleč zdijo sanjska in bleščava, ko pa človek stvari pogleda od blizu, vidi, da so tudi zvezdniki le ljudje iz mesa in krvi.

Opozarja na raka

"Primer tega, kar se zgodi, če ne uporabljate kreme za sončenje. Sicer je bila najblažja oblika raka, a situacija je bila kljub temu resna. Prosim vas, uporabljajte kremo za sončenje in se redno testirajte," je na Instagramu napisal igralec Hugh Jackman. Avstralec je s temi besedami komentiral svojo fotografijo, na kateri ima na nosu obliž, saj so mu pred kratkim odstranili že peti tumor.

Navdih za umetni penis

V Avstraliji je v prodaji 20-centimetrski dildo, seksi igračka z likom nekdanjega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama, za katero je treba odšteti 50 funtov. Umetni penis se imenuje The Buckham in obstaja v štirih različnih barvah. "Buckham je živa legenda, šampion na terenu in izven njega," se glasi opis umetnega penisa, ki ga je izdelalo neko avstralsko podjetje.

Najbolj seksi očka

Revija People je Ryana Reynoldsa, ki z ženo Blake Lively vzgaja 14-mesečno hčerkico James, razglasila za najbolj seksi očeta na svetu. "Kaj? Ah, dajte no! V znanstvenem smislu ni verjetno nič bolj seksi od moškega, ki seksa s svojo ženo, pri tem naredi otroka in je potem presenečen nad tem," se je pošalil igralec, ko je v šovu Jimmyja Fallona zagledal naslovnico omenjene revije.

Vse za najdražjo

Justin Theroux je minuli četrtek s svojo ženo Jennifer Aniston slavil njen 47. rojstni dan, tri dni pozneje pa je sledil še dan zaljubljencev, zato je njegova denarnica kar precej trpela. "Naredila si bova lep romantičen večer," je igralec že minulo sredo razkril načrte za valentinovo, in v smehu dodal: "Tri dni prej pa ima rojstni dan, zato bom kar precej obrabil svojo kreditno kartico."

Pričakuje deklico

Bar Refaeli je na Instagramu (nehote) razkrila, da z možem Adijem Ezro pričakujeta deklico. Izraelska manekenka je namreč čestitala svoji najboljši prijateljici Valentini, ki je povila svojega prvega otroka, in v navalu čustev med drugim zapisala: "Val, vem, da sem noseča in čustvena, a to, da bova imeli hčerkici, ki bosta skupaj odraščali in ki jima bova pokazali, kaj pomeni pravo prijateljstvo, je največje darilo, ki ga lahko dobiva od življenja."

Razmerje ni bilo pravljično

Supermodel ljubi hollywoodskega zvezdnika. Zveni pravljično, kajne? Morda res, a razmerje Cindy Crawford in Richarda Gera ni bilo niti popolno, kaj šele pravljično. Lepotica je pred kratkim razkrila, zakaj se je njun zakon končal z ločitvijo. "Sicer imava prijateljske odnose, a zdaj je skoraj tako, kot bi zame ponovno postal Richard Gere. Tako malo se namreč vidiva, da mi je kot tujec," je bila v intervjuju odkrita Cindy, ki je še pristavila: "Menim, da se je del težave v najinem razmerju skrival tudi v tem, da sva bila marsikaj, a nikoli prijatelja. Jaz sem bila namreč mlada, on pa je bil Richard Gere."

Sveže zaljubljena

Emma Watson, 25-letna zvezdnica filmov o Harryju Potterju, se je menda zaljubila v deset let starejšega ameriškega poslovneža Williama Knighta. Domnevna zaljubljenca naj bi si pred kratkim v Kaliforniji privoščila romantični izlet, nato pa je Mack, kot ga kličejo prijatelji, Emmo menda obiskal v Oxfordu.

Ljubezen išče na spletu

Khloé Kardashian, ki se je šele pred kratkim razšla s košarkarjem Jamesom Hardenom, ki ga je ljubila od junija lani, očitno noče biti dolgo samska. Resničnostna zvezdnica si je namreč ustvarila profil na spletni strani ženitne posredovalnice OKCupid: "Še nikoli nisem počela tega, zdaj pa za hec poskušam tudi s spletnimi zmenki," je na svoji spletni strani napisala 31-letnica.

Rada bi postala mama

Manekenka in resničnostna zvezdnica Kendall Jenner ima pri 20 letih jasne in 'prizemljene' predstave o svoji prihodnosti: "Upam, da bom v roku desetih let postala mama." Če bo nosečnost slučajno negativno vplivala na njeno manekensko kariero, pa ima rezervni načrt: "Morda bom v tem primeru ustvarjala obleke za nosečnice."

Penelope lepotni nazivi ne ganejo

Enainštiridesetletna španska igralka se z lepotnimi ideali ne obremenjuje, naravnost grozno pa se ji zdi, da nekateri druge ljudi izključujejo le na podlagi določenih pojmov oziroma standardov lepote. "Določati, katera starost, kakšna oblika telesa in kakšen videz so merilo za lepoto, je nonsens. Mi ljudje smo vendar veliko več od tega," je v intervjuju za Cosmopolitan dejala dvakratna mamica, ki v primeru, da je nekdo tarča žaljivih opazk (na spletu), svetuje neko zdravo samoobrambo: "Na splošno bi rekla, da mlade ženske sploh ne bi smele brati obrekovanj, ki se o njih širijo na internetu. Tega predalčkanja tako ali tako ne razumem."