Zbirka zvezdniških muh in čudaštev

3. 3. 2015

Tudi superzvezdniki so le ljudje in krvavi pod kožo. Preverite, katera superlepotica se je čudila, ko je izvedela, da jo imajo ljudje za lepo, in kateri zvezdnik je ponorel na odru in udaril žensko.

Zbuja se panična

Sienna Miller bo v broadwajskem glasbenem spektaklu Cabaret nadomestila Emmo Stone v vlogi pevke v nočnem klubu Sally Bowles. Čeprav na promocijskih fotografijah izžareva seksapil, je priznala, da jo mučijo nočne more, ker se boji, da ni dovolj seksi za vlogo: "Sanjala sem, da sem opravila prvi nastop, nato pa je v zaodrje prišel moj fant in mi sporočil, da je bil popolni polom."

Zaradi Kim izgubil prijatelje

Raper Kanye West je spregovoril o začetkih razmerja s svojo soprogo, resničnostno zvezdnico Kim Kardashian: "Takoj ko sva začela hoditi na zmenke, so se me ljudje iz modnega sveta zaradi svojega mnenja o resničnostnih zvezdah začeli izogibati. Večina prijateljstev, ki sem jih do tedaj sklenil in zgradil, je izginila. Vsi so obrnili hrbet, tako meni kot njej."

Nakupovala brez otrok

Igralko Zoe Saldana in italijanskega umetnika Marca Perega, ki sta se na skrivaj poročila junija 2013, so paparaci zasačili v Los Angelesu, kjer sta se sprehajala brez svojih novembra lani rojenih dvojčkov Bowieja Ezia in Cyja Aridia. Dneva brez otrok pa nista izkoristila za to, da bi se posvetila sebi, ampak sta obiskala trgovino z otroškimi oblačili, saj dvojčka nujno potrebujeta novo garderobo.

Razkril neizpolnjeno željo

Hollywoodski veteran Michael Douglas je na nedavni proslavi ob 40. rojstnem dnevu šova Saturday Night Live vse prisotne nekoliko šokiral z izčrpanim videzom, ki pa ga je 'upravičil' s številnimi poslovnimi obveznostmi, saj snema film za filmom. Ob tej priložnosti je razkril, da je pri 70 letih še kako zrel za režiserski posel in da je to, da bi prevzel režijsko taktirko, edina želja, ki se mu doslej v Hollywoodu še ni izpolnila.

Povsem zblaznel

Med nastopom Afromana v Misisipiju se je na oder povzpela neka ženska in se približala svojemu idolu. Ta je nenadoma ponorel, se obrnil proti njej in jo s pestjo z vso močjo udaril v obraz. Ubožica je padla, ko je odhajala z odra, pa je krvavela in jokala. Afromana so seveda takoj aretirali, njegov predstavnik pa je izjavil, da zvezdnik ni vedel, ali je za njegovim hrbtom moški ali ženska, in da je reagiral nagonsko.

Uživa v seksu in marihuani

Jane Fonda meni, da imajo ljudje z leti čedalje večji občutek za ugodje in zato bolj uživajo v življenju. "Imam občutek, da sem povsem drugačna oseba kot pred desetimi leti," je dejala in pojasnila, da je to rezultat posvečanja sebi in osebnega razvoja. "Ljudje me vedno sprašujejo in se čudijo, kako je mogoče, da sem tako dobro videti. Ni skrivnost, da sem imela plastične operacije, a najpomembneje je, da sem se vedno ukvarjala s seboj in se razvijala," je izjavila mladostna 77-letna igralka. "Zelo se moram truditi, da živim v sedanjosti in da sem zvesta sebi," je še dejala dobitnica dveh oskarjev in pristavila, da še nikoli ni imela boljšega seksa kot zdaj in da si občasno še vedno z veseljem privošči marihuano, v kateri neizmerno uživa.

Ni se imela za lepo

Igralka Jennifer Garner je osvojila srce ljubljenca žensk Bena Afflecka, o njej sanjarijo številni moški po vsem svetu, redno zaseda lestvice najlepših žensk na svetu ... Kljub vsemu temu pa o svojem videzu nekoč ni imela pozitivnega mnenja, saj so jo vzgajali v znamenju modrosti, da je pamet pomembnejša od videza: "Mama me je učila, da mi lepota ne sme biti prioriteta, zato sem bila rahlo presenečena, ko sem prišla na fakulteto. Ljudje me imajo za lepo?! Bila sem šokirana!"

McQueen jo je preziral

Ko je Victoria Beckham modnega oblikovalca Alexandra McQueena nekoč vprašala, ali lahko pride na njegovo modno revijo, jo je zavrnil. "Imam je...o prav! Ne nazadnje gre za moja oblačila in za trud, ki so ga vsi v zaodrju vložili v revijo, ne pa za neko pi...o, ki sedi v prvi vrsti in ploska. In zato nisem pustil Posh Spice, da bi prišla ... Zvezde, ki jih vidite na mojih revijah, pa naj gre za Gwyneth Paltrow ali koga drugega, so tu zato, ker sem se povezal z njimi. To so inteligentne ženske," naj bi nekoč izjavil modni guru, ki je leta 2010 storil samomor.