Zdrahe na britanskem dvoru: Otrok ne pusti samih s Camillo

22. 4. 2016 | Vir: Lea
Deli
Je šlo res tako daleč, da vojvodinja Kate in princ William pustita otroka Camilli le, ko je Charles zraven?

Na britanskem dvoru ni nikoli dolgčas. To se je izkazalo že ničkolikokrat in vse kaže, da bo veselo tudi tokrat. Pa ne zaradi bližajočega se rojstnega dneva kraljice Elizabete II.

Princ Charles je najdlje čakajoči princ na prestol.
Camilla naj bi bila vseskozi ljubosumna na pokojno princeso Diano.

In kaj se dogaja zdaj?

Vojvodinja Kate in njen soprog princ William naj svojih otrok, princa Georgea in princese Charlotte, ne bi puščala samih s Camillo (68 let). Vojvodinja je lahko z malčkoma le, ko je v bližini princ Charles (67 let). Vzrok je, če seveda verjamemo govoricam, mogoče nekoliko smešen. Camilla se menda v bližini otrok princa Williama počuti nelagodno, saj naj bi jo zelo spominjala na pokojno princeso Diano, prvo Charlesovo ženo. Seveda princu Charlesu to ni najbolj všeč, saj je povsem nor na svoja vnuka. In obstaja še ena stvar, ki naj bi motila Camillo. Na živce naj bi ji šlo, da je mala princesa dobila ime po princesi Diani, kar je povsem normalno, saj je princ William s tem izkazal ljubezen do svoje pokojne mame. In končno, malčka sta že zdaj bolj priljubljena od Camille same, ki ji javnosti nikoli ni uspelo pridobiti povsem na svojo stran, kar pa je tudi razumljivo. Princ Charles je bil vseskozi zaljubljen v Camillo, tudi ko je bil poročen z Diano.

Se mar Camilla boji za prestol

Marsikdo v Veliki Britaniji si predstavlja, da bo, ko bo nekoč kraljica Elizabeta II. prepustila prestol, na čelu kraljevine kar princ William z vojvodinjo Kate. Če bi se to res zgodilo, bi William preskočil svojega očeta, princa Charlesa, ki na prestol čaka že zelo dolgo. Pravzaprav je najdlje čakajoči princ na prestol. Kraljica je kljub svojim letom še vedno fit in nič ne kaže, da se bo kmalu umaknila, zato bo verjetno čakal še nekaj časa. Najverjetneje so načrti in želje vojvodinje Camille nekoliko drugačni, kot si je nekoč predstavljala. Že pred leti so britanski mediji pisali, da naj bi Camilla vztrajno nagovarjala princa Williama in njegovo Kate, naj se odrečeta prestolu. Prepričevala naj bi ju, da bosta živela mnogo bolje in srečneje, kot če bi nekoč sedla na prestol angleškega dvora. Takrat je verjetno še mislila, da se bo zamenjava na prestolu zgodila razmeroma kmalu, a so bili to bolj računi brez krčmarja. Nekateri ameriški tabloidi so bili celo prepričani, da Camilla kuje zaroto proti mlademu paru in da hoče po vsej sili zasesti prestol. Angleški mediji so odgovorili in dejali, da so to res le grda namigovanja. Kot takrat, ko je pred leti grdo padla in si med planinarjenjem zlomila nogo. Takrat so se ameriški tabloidi razpisali, da naj bi to naredila namenoma, da bi pritegnila Charlesovo pozornost.

Preveč alkohola

Res pa je, da se je vojvodinja Camilla nekaj časa kar malce preveč vdajala alkoholu. V nekem obdobju naj bi celo princ William očeta prosil, naj se loči. A Charles naj bi ji dal še eno možnost. Camilla naj bi se celo zdravila v rehabilitacijskem centru, kar so seveda poskušali skriti pred javnostjo, in naj bi se rešila pretiranega uživanja alkoholnih pijač.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec