Znana Slovenca priskočila na pomoč kosmatincem v zavetišču

Znana Slovenca priskočila na pomoč kosmatincem v zavetišču (foto: Challe Salle Facebook) Challe Salle Facebook
26. 1. 2017

Čeprav lahko ljudem in živalim pomagamo tekom celega leta, zimsko vzdušje naravnost kliče po obdarovanju in dobrodelnosti za tiste, ki po slednji še najbolj hrepenijo. Nedavno je veliko mero sočutja do kosmatih ljubljenčkov pokazala voditeljsko - pevska estradniška kombinacija in 'kosmati' utrinek delila s svojimi oboževalci pod geslom 'Božamo muce' in 'Čohamo pse'.

Zavetišče Ljubljana, največje zavetišče za pse in mačke v Sloveniji, je tako medse sprejelo priljubljenega radijca Igorja Mikiča in raperja ter osebnega fitnes trenerja Saša Petrovića, bolj znanega po nadimku Challe Salle.

Challe Salle in Igor MikićV decembru sta se zgovorna in postavna estradnika podala na dobrodelni pohod v zavetišče, pod tole deljeno fotografijo na Facebooku pa požela številne pohvale in odobravanja s strani njunih oboževalcev.

Dobrodelna žilica

»Naletela sva na veliko pozitivnih odzivov,« se lepega trenutka spominja Challe in dodaja, da venomer stremi k temu, da če je le v njegovi moči, priskoči na pomoč. »Bil sem del že veliko podobnih projektov, ki pa ostanejo skriti soju luči. Javnost jih nikoli ne izve. Mislim, da ni pomembno, da bi se s tem izpostavljal,« skromno pripoveduje. V decembru je po prenovi stanovanja tudi podaril več kot sto kosov kvalitetnih oblačil: »Zakaj bi to počivalo v omari, če lahko srečo omogočim nekomu, ki jo zares potrebuje. Javila so se različna društva, stopil sem v stik z družinami, vsaki podaril petdeset kosov oblačil in še nekaj svojih zgoščenk.«

Igor & Challe svetujeta

Če razmišljate o novem hišnem ljubljenčku, toplo priporočata posvojitev živali iz zavetišča – vse so veterinarsko pregledane, cepljene proti boleznim, sterilizirane ali kastrirane, čipirane in imajo potne liste, potrebujejo le prijeten in topel dom.

N.D. 

Priporočamo