Znane tašče in snahe

Znane tašče in snahe (foto: profimedia) profimedia
20. 3. 2016

Tudi zvezdnice imajo nad seboj 'križ', ki se ji reče tašča. In tudi pri njih so zgodbe zelo različne, bodisi se stereotipu primerno ne razumejo najbolje ali pa jim življenje celo obogatijo.

Nanizajmo nekaj najbolj znanih primerov ...

Diana Ross in Ashlee Simpson

Pevka in igralka Ashlee Simpson se je poročila z igralcem in pevcem Evanom Rossom ter za taščo dobila legendarno pevko Diano Ross. Ženski sta se lepo povezali in med njima ni vroče krvi, samo prijazne besede. Po poroki je Diana izjavila, da je bila poroka popolna in da jima želi samo ljubezni, sreče in veselja. Ko sta pričakovala prvega otroka, sta Ashlee in Evan v Dijanino počastitev celo spremenila priimek Naess (priimek Evanovega očeta) v Ross-Naess.

Reba McEntire in Kelly Clarkson

Znano je, da nihče ne more zlomiti ljubezni in spoštovanja med pevko Kelly Clarkson in njeno taščo, prav tako pevko, Rebo McEntire, saj sta se srečali v svetu glasbe in postali prijateljici, še preden se je Kelly poročila z njenim sinom, Brandonom Blackstockom. Prijateljici in tudi veliki oboževalki druga druge sta skupaj posneli že številne duete; ko je Reba dobila dva vnuka, pa sta se – kakopak – le še zbližali. Kelly trdi, da ima najbolj kul taščo na svetu!

Patti Smith in Meg White

Meg White, bobnarka iz rokerskega dueta The White Stripes (s slavnim Jackom Whitom je bila tudi poročena), se je leta 2009 poročila s kitaristom Jacksonom Smithom, sinom boginje panka, Patti Smith. Čeprav se je par leta 2013 ločil, je odnos med Patti in Meg ostal korekten; Patti vsaj ni bila kriva za ločitev, kot pripisujejo marsikateri tašči.

Barbra Streisand in Diane Lane

»Zelo sem vesela, da je Barbra moja družina, ona je res velik človek,« je izjavila igralka Diane Lane, ko je bila še poročena z Joshem Brolinom. Barbra je njegova mačeha, zato je bila Lane tako rekoč njena snaha. Tudi Barbra je bila Lane vedno naklonjena, med svojo koncertno turnejo se je tako udeležila premiere predstave Sweet Bird of Youth Lane gledališča Goodman Theatre, v kateri je Lane igrala. Ko sta se Diane in Josh leta 2013 ločila, se je govorilo celo, da je Barbra svoji snahi pomagala skozi ta neprijeten proces.

Preberite si še 4 resnične izpovedi Slovenk o svojem odnosu do tašče na Elle.si