Zoe Saldana nosi hlače po moško, tudi dobesedno!

Zoe Saldana nosi hlače po moško, tudi dobesedno! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 10. 2015

Zoe Saldana še zdaleč ni tipična predstavnica nežnejšega spola, še manj pa muhasta zvezdniška diva.

Čeprav je videti kot nežna punčka in se zdi kot ustvarjena za vlogo prijazne punce ali elegantne soproge, pa ta kliše pa nima prav nobene zveze z njo: "Hollywood je dober v portretiranju nesposobnih žensk, ki jih je treba stalno reševati. Raje bi se poslovila od tega posla, kot pa da bi ves čas igrala punce akcijskih junakov. Če bi se Spider-Man stalno pojavljal z namenom, da mi pomaga, bi prej ko slej prišla do točke, ko bi mu rekla: Daj no, to zmorem tudi sama!"

Zoe, ki se na poslovnem področju ne pusti kar tako vreči iz tira, poleg tega pa v filmih z veseljem koga premikasti, podobno deluje tudi v zasebnem življenju, saj je ona tista, ki nosi hlače, in to v dobesednem smislu.

"Kdor me hoče zares razburiti, me pošlje na manikiro in mi nadene krilo. Po drugi strani pa se v kavbojkah in srajci z odpetim gumbom takoj počutim totalno seksi in ženstveno," pravi zvezdnica, ki si velikokrat nadene tudi moške obleke, saj se v njih počuti vplivno.

Prepričana je, da bi se morala roditi kot moški, saj ima zelo čvrst karakter in več moških kot ženskih lastnosti.

"V moških oblekah čutim neodvisnost," pojasnjuje Zoe, ki si je po slavi, ki jo je požela z uspešnico Avatar, omislila osebno stilistko.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Značke: Zoe Saldana

Priporočamo