Zvezdnik filma Pr'Hostar: »Bil sem žrtev!«

Zvezdnik filma Pr'Hostar: »Bil sem žrtev!« (foto: Primoz Predalic) Primoz Predalic
10. 4. 2017

On je naravni talent za šale, zbadljivke in kletvice, oba katerem težko ostanemo ravnodušni. Kaj ob njem občutijo dekleta in na kako plodna tla padejo njegovi osvajalski podvigi nam je zaupal brez dlake na jeziku!

On je Mario Ćulibrk, soustvarjalec rekordov podirajočega filma Pr'Hostar, zdaj tudi zvezdnik televizijske uspešnice Dragi sosedje. V dotični seriji upodablja večnega študenta Luka Langerholza, vloga katerega ga vsakič znova ponese v lastne študentske čase: »Študentska leta bom imel vedno v lepem spominu,« pove Mario in dodaja: »Doživetega je bilo veliko dobrega in lepega in kar je najpomembnejše, dokončno sem dojel, kaj želim početi v življenju.«

In ker je Luka velik osvajalec ženskih src, nas je zanimalo, če tudi ta lastnost vleče vzporednice vzporednice v resničnem življenju komika. »Osvajanje deklet mi ni šlo nikoli dobro od rok. Nikoli nisem bil Don Juan,« smo uspeli izvedeti iz prve roke, kot tudi to, da je bil v preteklosti že žrtev ponesrečenega zmenka. »Kdo pa ni bil?« se nam je še nasmehnil simpatični in navkljub zavidljivim uspehom skromni Mario.

Priporočamo