10 razlogov, zakaj so Crocsi idealna poletna obutev!

10 razlogov, zakaj so Crocsi idealna poletna obutev! (foto: Crocs Promo) Crocs Promo
18. 7. 2018 | Promocijsko sporočilo

Poleti najraje obujemo lahkotno in udobno obutev. Si predstavljate, da bi lahko samo v eni znamki obutve preživeli vso poletje, ne glede na to, kje ste in kaj počnete?

CROCS, najbolj inovativna in udobna obutev za prosti čas na svetu, vam s poletno kolekcijo obutve nudi vse, kar potrebujete v vročih mesecih. Spodaj naštetih 10 dejstev o Crocs obutvi potrjuje, da so Crocsi vaša idealna izbira za celodnevno družinsko zabavo ob morju, za udobno pohajkovanje po mestu in tudi modne stajlinge za sproščeno večerjo ob obali. Trendi sandali, japonke in letos popularni natikači bodo z vami kjerkoli, posebne kolekcije, kot je Crocs Swiftwater, pa bodo idealne za brezskrbno zabavo v vodi.

V tako celoviti kolekciji bo vsak našel popoln poletni čevelj zase, ki mu bo nudil neverjetno udobje in edinstvenost, kar je v samem bistvu znamke Crocs. Ko nam je v naših čevljih udobno, lahko namreč počnemo vse, kar si želimo – v to je prepričana tudi priljubljena igralka Drew Barrymore, ki je že drugo leto ponosna Crocs ambasadorka v kampanji 'Come as you are' (Bodi kar si).

10 RAZLOGOV, ZAKAJ TO POLETJE PREŽIVITE V CROCSIH:

  • 1. So mehki in udobni
  • 2. Njihova teža je manj kot 170 gramov
  • 3. Številne zračne odprtine omogočajo udobje in svežino vaših stopal
  • 4. Zaradi zračnih odprtin se voda in pesek ne zadržujeta v obuvalu
  • 5. Poseben CROSLITE material je antibakterijski in odbija neprijetne vonjave
  • 6. Moderni italijanski dizajn ima anatomsko obliko
  • 7. Nedrseč podplat omogoča varen korak
  • 8. Podplat ne pušča barvnih madežev na vaših stopalih
  • 9. Na voljo je široka paleta živahnih barv, popolnih za poletje
  • 10. Vzdrževanje in čiščenje je enostavno samo z vodo

  

Crocs zgodba o uspehu

Crocs obutev je ena najbolj znanih znamk na svetu, celo tako znanih, da je sama po sebi izraz za določeno vrsto obutve v nacionalnih slovarjih. Iz svojih začetkov v navtiki, ko so leta 2002 jadralci spoznali čarobno formulo čevlja, ki ne drsi in ne pušča barve, hkrati pa je še zelo udoben, so se znameniti cokli hitro množično razširili po vsem svetu. Do danes je Crocs namreč prodal že več kot 350 milijonov parov obutve po več kot 90 državah po svetu. Crocsi so idealni za vso družino, najbolj pa jih odlikuje tudi izjemna kakovost, saj so narejeni iz posebnega Croslite materiala, ki poskrbi za mehko udobje in tudi popolno higieno ter trajnost. Ravno zaradi tega se tudi odločno razlikujejo od številnih ponaredkov, ki jih najdemo skoraj povsod po svetu. Tega se zavedajo ljubitelji Crocsov, ki jih je posebej v Sloveniji in na Hrvaškem zelo veliko, saj so tukaj Crocsi med najbolj popularnimi v Evropi. V Sloveniji so od leta 2007 prodali že več kot milijon Crocsov, letno število prodaje pa se še povečuje.