Ko smo nezadovoljni, je čas za spremembe v življenju. Eno veliko lahko naredimo takoj!

Ko smo nezadovoljni, je čas za spremembe v življenju. Eno veliko lahko naredimo takoj! (foto: Unsplash) Unsplash
10. 9. 2020 | Promocijsko sporočilo

Se vam zdi, da ste v karieri obstali na točki in s tem nikakor niste zadovoljni? Preverite, ali ste že pripravljeni, da se premaknete naprej, napredujete in dosežete novo stopničko uspeha na svoji poti.

Če se želite v karieri povzpeti po stopničkah navzgor, napredovati na boljše, bolj odgovorno delovno mesto ali zamenjati službo oziroma poklic za bolje plačanega, so to trije očitni znaki v vašem službenem vsakdanu, ki vam bodo dokazali, da je čas za spremembo.

1 Pomanjkanje motivacije

Če se vsak dan v službo odpravite s cmokom v grlu oziroma brez pravega zanosa in volje, potem vsekakor nekaj ni v redu. Opazujte se, morda gre samo za obdobje, ko vam iz različnih razlogov manjka motivacije, lahko pa je to znak, da v resnici ne opravljate radi svojega dela, da ste se 'izpeli' in v njem ne vidite nobenega izziva več. 

2 Občudovanje drugih

Morda ne le občudujete uspehe drugih, za katere se vam zdi, da so v življenju nekaj dosegli, ampak jim na neki način tudi zavidate. To je prav gotovo alarm, ki vas opozarja, da pogledate globoko vase in si priznate, da niste zadovoljni s tem, kar počnete za denar. Razmislite, kaj bi radi dosegli, da boste nekoč lahko občudovali samega sebe.

3 Želja po dodatni izobrazbi

Čutite, da v vas tli želja po boljši izobrazbi? Že nekaj časa opažate, da niste zadovoljni s svojim znanjem, in se zavedate, da vas to pomanjkanje ovira na poti do kariernega uspeha? Ne čakajte in se izobrazite, najbolje na področju, ki vam zagotavlja široko paleto novih delovnih mest.

Morda je pravi izziv za vas menedžment. Ko razvijete pravo podjetniško miselnost, boste lahko začeli uspešno uresničevati svoje poslovne ideje, pred tem pa morate pridobiti še poslovne in upravljalske veščine. Razviti morate spretnosti, ki jih potrebujete za vodenje osebja, podjetij in organizacij. 

Teoretične in praktične menedžerske kompetence na visokošolski, dodiplomski ravni, ki jih potrebujete za uspešno kariero v domačem ali tujem poslovnem okolju ali pri ustanavljanju lastnega podjetja, lahko pridobite na B2 Visoki šoli za poslovne vede. Gre za inovativno učno okolje, ki vam ponuja celovito izobraževanje, prilagojeno odraslim, zaposlenim osebam, ter zagotavlja odlične učne rezultate.

Program Management je na B2 visoki šoli povsem nov. Zasnovan je bil za usposabljanje nove generacije poslovnih strokovnjakov, ki bodo vodili prihodnost mednarodnih podjetij in organizacij. Je inovativen in praktično naravnan program, ki vam bo pomagal razviti poslovne in upravljavske kompetence, ki jih potrebujete za uspešno kariero. Študij traja tri leta, vaša diploma bo mednarodno priznana, študij pa lahko potem nadaljujete še v magistrskih programih, kot sta Marketing management ter Management in informatika. 

Če vas menedžment morda ne zanima, B2 Visoka šola za poslovne vede ponuja še druge za vas morda zanimive programe, kot sta Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi ter Poslovna informatika. Več o njih ter možnostih vpisa preberite TU.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri