5 plaščev Melanie Trump, ki bi jih v svoji garderobni omari rada videla vsaka ženska

5 plaščev Melanie Trump, ki bi jih v svoji garderobni omari rada videla vsaka ženska (foto: Profimedia) Profimedia
30. 10. 2019

Ameriška prva dama Melania Trump že vse od prihoda v Belo hišo kroji modne trende in osvaja svet s svojo brezčasno eleganco.

Prva dama ZDA Melania Trump je kaj hitro pokazala, da ima stil in eleganco v malem prstu in da vse kar obleče hitro postane modni hit.

Številne predstavnice nežnejšega spola bi si v svoji omari želele modne kose, ki jih nosi Melania, še posebej pa njene čudovite plašče, ki so prava poosebitev elegance in vrhunskega stila.

Številne tako še vedno ne morejo pozabiti njenega čudovitega Roksanda plašča, ki ga je nosila na družinskem izletu v Maralago na Floridi.

Nič manj eleganten ni bil niti roza Fendijev plašč, ki ga je Melania nosila ob uradnem obisku kolumbijskega predsednika.

Vrhunsko eleganco je prva dama ZDA pokazala tudi v mornarsko modrem plašču modne hiše Burberry, ki bi si ga številne želele v svoji omari.

Za Valentinovo, ki ga je Melania preživela na National Institutes of Health v Marylandu, je nosila čudovit roza plašč modne hiše Cedric Charlier, ki je bil kot nalašč za dan zaljubljencev.

Navdušila pa je tudi v čudovitem vijoličnem plašču modne hiše Bottega Veneta, ki je bil še posebej eleganten in enostaven za številne druge modne kombinacije.

Priporočamo