Alenka Košir v tej barvni kombinaciji naravnost žari, saj je kot nalašč za temnolaske

Alenka Košir v tej barvni kombinaciji naravnost žari, saj je kot nalašč za temnolaske (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
2. 6. 2020

Pikasti vzorec bo očitno vzorec poletja, saj nekaterim damam izjemno lepo pristoji.

Med njimi je zagotovo Alenka Košir, ki zna izbrati pravo kombinacijo zase. Odločila se je za belo majico s srednje velikimi pikami v priljubljeni t. i. ciklamni barvi, ki je kot nalašč za temnolaske.

Alenka nosi diskreten make-up, opazili pa smo, da ga je uskladila z lepo majico, tako kot lak na nohtih. Poskrbela je tudi za šopek rož na mizi, ki so prav tako v barvah njene majice.

Ni kaj, ta dama izžareva eleganco, navzven in navznoter! Družinsko življenje uspešno usklajuje s poslovnim, ob tem pa ji uspeva lepo skrbeti zase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⭐️NAGRADNA IGRA⭐ ⭐ Hidrokolagen Novelius Medical ⭐️ En izmed najbolj vročih prehranski dodatkov🔥🔥🔥verjamem, da ste že slišali zanj…če niste, pa nič hudega…kajti☝🏻…z malo sreče bo, meni najljubši kolagen na trgu, lahko tvoj 💯 izžrebamo 6 srečnežev/srečnic…3 nagrade na Facebooku in 3 nagrade na mojem Instagram profilu…🙌🏻 sodeluješ lahko na obeh platformah🤗 ❗PRAVILA❗ 1. všečkaj objavo. 2. sledi @noveliusmedical @majacloset in @vformizalenkokosir 3. v komentar označi vsaj tri prijateljice ali prijatelje. 🎀 Žrebanje bo v sredo 3.6.2020 🎀 Izbor nagrajen-k/cev bo narejen z naključnim žrebom med sodelujočimi.

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on