Ali ste ALFA ŽENSKA? Odgovor se skriva tukaj.

1. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

Veliko smo že slišali o alfa moških. Kaj pa alfa ženske? Kdo so? Kakšen je njihov življenjski slog?

Je to uspešna poslovna ženska, samska ženska ali ženska, ki skrbi za družino? Je to Meghan Markel ali Jennifer Lopez, Jenifer Aniston ali morda Melania Trump, bi lahko bila alfa ženska tudi Mati Terezija?

Različni viri pravijo, da je alfa ženska ženska s karizmo, ki ji drugi sledijo. Kot pišejo na spletni strani scienceofpeople.com, je to ženska, ki je prepoznala svoje vodstvene sposobnosti, je visoko motivirana in samozavestna. Njena samozavest ni umetna, temveč pristna in nalezljiva, kajti drugi jo dojemajo kot vplivno in močno osebnost. Odlikuje jo odločnost in verjame, da v življenju lahko doseže, kar si želi. Zaveda se vpliva na druge.

Želite postati alfa ženska?

Nekateri viri pravijo, da to lahko postanete, če razvijate ljubezen do sebe in samospoštovanje, če drugim ženskam pomagate in jim ne zavidate, če poiščite alfa moškega za partnerja, če ste ponosna na svoje uspehe (zasebne in poslovne), imate v življenju jasne cilje, ki ste jim sto odstotno predana, če jasno poznate svoje poslanstvo in mu sledite.

Nepogrešljivi sestavni deli "njenega" življenja

Karizmatični spremljavelec, ki ji zvesto stoji ob strani

Ste pomislili na ljubimca? Ah, kje pa! Alfa ženska ima enega moškega, ki mu je popoolnoma predana. Ta zvesti karizmatični spremljevalec pa je eleganten in trdoživ urbani jekleni konjiček Citroen C3, ki bo damo z veseljem peljal v mesto po opravkih, na “citybreak” s prijateljicami ali na izlet z njenim moškim. Je avto, ki izstopa iz množice, tako kot ona in hodi v koraku s časom. Krasi ga trendovski in optimističen dizajn. Zaradi zelo izrazne in edinstvene zgradbe, ga v njegovi kategoriji nemudoma prepoznamo – kot tudi “njo”.

Samozavesten moški

Alfa ženska je samozavestna in močna osebnost, ki težko shaja z moškim, ki v življenju ne ve, kaj hoče. Idealen zanjo je moški, ki živi izpolnjeno življenje, je čustveno stabilen, ambiciozen in na vseh področjih hodi ob boku z njo. Skupaj uživata in delita življenjske radosti.

Prijatelji, ki jim lahko zaupa

Prijatelji so v njenem življenju pomembni. Zaveda se, da se je zanje treba potruditi. Ne potrebuje jih veliko – le tiste, s katerimi razvija pristen odnos. Zaveda se tudi, da si je za prijatelje treba vzeti čas, bodisi za pogovor ob kavi bodisi za “road trip” v neznano kam ali “citybreak” v mesto.

Dejavnosti za njeno dušo

Alfa ženska se ne boji samote. Sama gre na kosilo, po nakupih, na izlet s svojim karizmatičnim spremljevalcem, kjer neizmerno uživa. Skrbi za zdrav duh v zdravem telesu. Veliko ji pomeni osebnostna rast in z radostjo pozdravlja spremembe v življenju.

Priporočamo