Alpinini čevlji, ki so nastali v sodelovanju z blogerkama Bojano Ksela Rose in Aljo Bitenc

Alpinini čevlji, ki so nastali v sodelovanju z blogerkama Bojano Ksela Rose in Aljo Bitenc (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
26. 2. 2018

Alpina Fashion predstavlja nove modele modnih čevljev, ki sta v žirovski tovarni nastala v sodelovanju z blogerkama Bojano Ksela Rose in Aljo Bitenc.

Nov poletni sandal, ki so ga pri Alpini ustvarili skupaj z modno blogerko Bojano Kselo Rose (Mrs.B.Rose) bo navdušil modne entuziastke, saj zaradi klasičnega dizajna in prefinjenih detajlov ni styling-a, kamor ga ne bi mogli vključiti.

  • "Od nekdaj so me privlačile hlačne nogavice s črto, ki po mojem mnenju simbolizirajo ultimativno modno žensko iz 40-ih in 50-ih," je povedala Bojana, ki je s tem detajlom na čevlje preslikala ženstveni glamur.

Drugi poseben kos v prihajajoči pomladno-poletni kolekciji Alpina pa je natikač, ki si ga je zamislila modna blogerka Alja Bitenc (ABC Style Blog by Alja Bitenc).

  • "Pri izbiri modela sem izhajala predvsem iz svojega lastnega stila, saj tovrstne modele nosim celo pomlad, poletje in tudi še jeseni. Namenjen je prav vsem, ki si želijo modno obutev, v kateri se bodo počutile ne samo trendi ampak mladostno," je povedala Alja. 

Več na Cosmopolitan.si