Andrej Šifrer užival v Rimskih termah

25. 5. 2016 | Promocijsko sporočilo

Pevec in avtor popularne glasbe Andrej Šifrer je užival v Rimskih termah. Privoščil si je Rimsko masažo, za katero je značilna uporaba olivnega olja, ki so ga Rimljanke uporabljale v kozmetične namene. Šifrer se je sproščal ob soju sveč, rimski glasbi in zdravilni zvočni kopeli gonga.

Poleg Rimske masaže se obiskovalci lahko razvajajo tudi z masažo obraza, vratu in dekolteja, čokoladno in solno masažo in različnimi antistresnimi, ter aroma masažami. Njihov welness center vam povrne življenjsko energijo, z njihovo pomočjo pa se boste povezali z naravo.

Rimske terme ne nudijo le welness in masažnih programov, imajo tudi odlično kulinariko. V različnih restavracija hlahko uživate v pripravljenih jedeh s kulinaričnim izročilom, ki združujejo najboljše domače sestavine z izbranimi okusi mednarodne kuhinje. Hrano vam pripravijo na svojevrsten način, saj pri kuhi uporabljajo zelišča, ki rastejo v okolici. Kakšna je kulinarika po originalnih rimskih receptih, je okušal tudi Šifrer. Poleg okušanja dobre hrane je bil zelo navdušen nad tem, da so v restavraciji predvajali samo slovensko glasbo.

Rimske terme so prostor za sproščanje in namakanje v zdravilni termalni vodi, ter vikend in družinskih paketih. Krasijo jih tudi prijazno in lepo urejeno okolje.