Anti age linija, ki obrazu povrne izgubljeni volumen

Anti age linija, ki obrazu povrne izgubljeni volumen (foto: Eucerin Promo) Eucerin Promo
14. 4. 2018 | Promocijsko sporočilo

Anti-age linija Eucerin Volume Filler se je preimenovala in preoblikovala v Eucerin Hyaluron Filler + Volume lift, ki vsebuje magnolol, oligopeptide in hialuronsko kislino. Z redno uporabo učinkovite formule pomagajo koži povrniti izgubljeni volumen, da konture obraza ponovno postanejo izrazite, koža pa je videti pomlajena. Poleg tega vsebuje še hialuronsko kislino, ki ima izjemno dobro sposobnost zadrževanja vode v tkivih saj lahko zadrži tudi do 1000-kratno maso vode glede na lastno težo.

Ženske, ki obiskujejo dermatologe zaradi anti-age postopkov, pogosto opisujejo svoj obraz kot »utrujen«, »obremenjen« ali »žalosten«. Nekateri ljudje se ne zavedajo, da gube niso edini neželeni učinek staranja.

»Izguba volumna je še en značilen pojav, povezan s staranjem,« pravi Stefanie Conzelmann, vodja razvoja izdelkov na področju dermokozmetike pri podjetju Beiersdorf AG. »Ko koža izgubi prožnost in volumen, obrazne konture postanejo manj izrazite.« Prav zaradi izgube volumna smo videti obremenjeni, utrujeni in včasih celo nesrečni.

Strokovnjaki za kožo pri znamki Eucerin® so več let sodelovali z dermatologi pri razvoju učinkovite rešitve za preprečevanje izgube volumna in povrnitev izgubljenega volumna za opazno čvrstejšo kožo. To je linija Eucerin Hyaluron Filler + Volume lift.

Trojno delovanje proti izgubi volumna

Strokovnjaki za kožo pri znamki Eucerin® so v sodelovanju z dermatologi razvili linijo Eucerin Hyaluron Filler + Volume lift, ki deluje proti temu neželenemu učinku, ki spremlja staranje. Zelo učinkovita formula vsebuje tri aktivne sestavine, ki delujejo na posamezne plasti kože. Magnolol – izvleček skorje magnolije – izboljša videz kože, tako da poveča število in velikost celic, ki dajejo volumen. Oligopeptidi stimulirajo kolagensko mrežo, pospešijo metabolizem kože in izboljšajo interakcije med celicami v mlajši koži.

Hialuronska kislina optimizira vlaženje kože in na ta način zmanjša gube. Izdelki vsebujejo tudi ZF 15 in UVA-zaščito pred prezgodnjim staranjem kože zaradi sonca.

Čvrstost in gladkost sta lastnosti, ki koži dajeta zdrav in sijoč videz. Z leti se obrazne konture spremenijo in na obrazu so vidni številni znaki staranja. Toda v nasprotju s splošnim prepričanjem niso le gube tiste, zaradi katerih smo videti starejši, utrujeni, obremenjeni ali manj vitalni. Še posebej velik vpliv ima izguba volumna. Potrošniki se tega vedno bolj zavedajo, strokovnjaki pa so začeli uporabljati postopke za povrnitev volumna. Znamka Eucerin® se je na ta anti-age trend odzvala z raziskavami na to tematiko in uvajanjem novih metod za merjenje obraznega volumna.

Anti-age izdelki, ki vračajo volumen, za vse tipe kože

Klinične in dermatološke študije dokazujejo, da linija Eucerin Hyaluron Filler + Volume lift pomaga obrazu povrniti volumen, poskrbi za izrazite konture, učvrsti kožo in vidno zmanjša gube.

  

O podjetju Beiersdorf in blagovni znamki Eucerin

Kot eno od vodilnih mednarodnih podjetij za nego kože smo tesno povezani s potrošniki in jim nudimo privlačne, inovativne izdelke. Našim blagovnim znamkam zaupajo povsod po svetu – tako znamki NIVEA, eni največjih svetovnih znamk za nego kože, kot tudi drugim mednarodno uspešnim blagovnim znamkam, kot so Eucerin, La Prairie, Labello, 8×4 in Hansaplast/Elastoplast. Z več kot 125 leti izkušenj v negi kože in enim od najmodernejših raziskovalnih centrov na svetu je Beiersdorf sinonim za inovativne in visokokakovostne kozmetične izdelke. Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. Njeni izdelki ohranjajo in obnavljajo zdravje kože in vam podarijo zaupanje, da je vaša koža zdrava in sijoča. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje dermatološke standarde.