ARTish na Gornjem trgu ostaja do oktobra!

ARTish na Gornjem trgu ostaja do oktobra! (foto: Erika Felicijan / Sonja Ravbar za ARTish.  ) Erika Felicijan / Sonja Ravbar za ARTish.
8. 9. 2017

ARTish se navkljub muhastemu vremenu še ne poslavlja. Unikatna umetniška dela si bomo na Gornjem tako trgu lahko ogledovali še vse do 21. oktobra.

V septembru in oktobru lahko ARTish obiščete vsako soboto med 9.00 in 18.00 uro, po 21. oktobru pa se bo prizorišče premaknilo na že znano lokacijo - v atrij ZRC (Novi trg 2).

MADŽARSKO SLOVENSKI ARTish

Zadnjo soboto v novembru, 25. 11., boste v prostorih kreativnega centra Poligon lahko uživali v prav posebni različici ARTisha. V sodelovanjem z Balassijevim inštitutom bo svoje izdelke predstavilo okoli 60 slovenskih in madžarskih ustvarjalcev.

Tržnica bo odprta med 10.00 in 20.00 uro.

BOŽIČNO NOVOLETNI ARTish

V prazničnem decembru se obetajo kar trije ARTishi.

Otvoritveno dogajanje bo 16. in 17. decembra v Poligonu, nadaljevanje dogajanja pa bo 23. decembra v atriju ZRC v centru Ljubljane. Letošnjo seznono se boste med stojnicami zadnjič lahko sprehodili med 28. in 30. decembrom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri