ARTish zaključuje letošnjo sezono

ARTish zaključuje letošnjo sezono (foto: ARTish) ARTish
15. 12. 2014

Veseli december je prazničen tudi za festival ARTish, saj se piše že tretjo leto njegovega rojstva! Še pomnite, kako smo se prvič srečali v zapuščenem podhodu Ajdovščina?

Iz malega je nastalo, lahko rečemo, veliko!

Prodajno razstavni umetniški festival ARTish je v treh letih delovanja in širjenja svojega poslanstva na slovenski sceni globoko zakoreninil svoje umetniške korenine, prav tako pa je svoj glas razširil k bližnjim sosedam (Italija, Avstrija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Makedonija) na kar so zelo ponosni! Do sedaj jim je na njihovih mesečnih druženjih uspelo združiti in predstaviti več kot 350 različnih ustvarjalcev od vsepovsod, v prazničnem decembru pa se bodo srečali kar dvakrat!

20. in 27. decembra vabijo v svojo pisano družbo na sproščen nakup božičnih / novoletnih unikatnih in drugačnih daril, hkrati pa bodo obiskovalci z obiskom festivala ARTish in morebitnim nakupom unikatnih izdelkov podprli slovenske ustvarjalce.

Kdaj in kje?

V soboto, 20. decembra, bodo svoj 3. rojstni dan praznovali na čisto novi lokaciji, v prvem kreativnem centru v Sloveniji >> POLIGON, katerega prostori se nahajajo v stari Tobačni tovarni v Ljubljani.

Zadnjo letošnjo soboto (27. december) pa se še zadnjič letos družijo v prelepem atriju ZRC in preddverju LP bara v centru Ljubljane!

Značke: ARTish

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri