Bi imele bolj bujen dekolte? Noben problem, dovolj bosta puder in čopič: TO je priljubljeni kozmetični trik!

Bi imele bolj bujen dekolte? Noben problem, dovolj bosta puder in čopič: TO je priljubljeni kozmetični trik! (foto: Profimedia) Profimedia
26. 11. 2021

Marsikatera si želi imeti večje prsi in dekolte, ki privablja poglede, kar je mogoče doseči tudi s kozmetičnim trikom in malce spretnosti. Ne verjamete? No, video vas bo prepričal.

V bistvu gre za tehniko konturiranja oziroma senčenja, ki je primerna, ko nosite majice ali obleke z dekoltejem ter majice brez naramnic. Z nekaj spretnosti in po nekaj potezah s čopičem bodo vaše prsi videti večje.

Tehniko je razkrila blogerka Natalie Boucher, ki je posnela video in ga objavila na YouTubu. Vse je nazorno razložila in prikazala.

9 najlepših pričesk za ženske po 50. letu, ki ZAGOTOVO z obraza odvzamejo 10 let

Med drugim je poudarila, da ni treba slediti čisto vsem korakom, a če želite, lahko upoštevate vse napotke. Konturiranje se ji zdi primerno za posebne priložnosti - tudi ona to tehniko uporabi takrat.

Ob objavi video posnetka je še poudarila, da se ji zdijo lepe prsi vseh oblik in velikosti ter da s tem ne želi nikogar diskriminirati.

No, če vas zanima več, si poglejte ta zanimiv posnetek, v katerem je razkrita skrivnost videza marsikatere zvezdnice na rdeči preprogi.