Big Bang stopil v novo nakupovalno izkušnjo skupaj s Klaro Jazbec

Big Bang stopil v novo nakupovalno izkušnjo skupaj s Klaro Jazbec (foto: promocijski material) promocijski material
15. 11. 2019 | Promocijsko sporočilo

Navdušenje ima vedno več imen in Big Bang to dokazuje tudi s prenovo trgovin po Sloveniji. Otvoritev prenovljene trgovine Big Bang Kranj je tako je zaznamoval nastop Kranjčanke Klare Jazbec, ene izmed najbolj obetavnih mladih slovenskih pevk, ki so si jo številni zapomnili kot polfinalistko oddaje Je Bella Cesta in po njenih nastopih v oddaji Slovenija ima talent.

Big Bang v gorenjski prestolnici, ki je v prenovljeni podobi zaživel še pred začetkom novoletnih nakupov, sedaj narekuje trende v segmentu trgovin za sodoben življenjski slog. UAU nakupovalno izkušnjo bodo namreč med drugim dopolnjevali občasni glasbeni nastopi, kuharski dogodki, premierne predstavitve novosti … V Big Bang Kranj je po novem tudi aktivna letalnica za drone, v kateri jih lahko kupci pred nakupom preizkusijo, najsodobnejši oddelek za pametni dom, ki predstavlja najhitreje rastočo kategorijo v svetu, gaming kotiček in oddelek za akumulatorsko orodje.

V otvoritvenem vikendu bo samo v trgovini v Kranju potekala posebna otvoritvena akcija, ki bo zaznamovana tudi s promocijskimi aktivnostmi.

Priporočamo